Annuleer
#FIRST
?

#FIRST

Je dagelijkse dosis epische livetelevisie

#FIRST is je dagelijks dosis epische live televisie, van 16.30-18.00 uur op Ziggo kanaal 13.

#FIRST is opgericht door YouTubers en wordt volledig gerund én gepresenteerd door YouTube-eindbazen als Theaumes, Veras & George van Fijne Vrienden, Youstoub, DylanPeys en King Alert. Van de populairste YouTubers in Raking the Tubers, de laatste YouTube-roddels en de beste Pokémon trucjes in Het Pokémon Go Journaal. Je ziet het bij #FIRST, elke dag van 16:30 tot 18:30 uur op Ziggo kanaal 13. 

En jij mag je er natuurlijk lekker tegenaan bemoeien. Chat live mee via Telegram en Twitter of check #FIRST op Instagram en YouTube.

Ranking the Tuber

Wie is deze week trending en staat op nummer 1 van de top 10 van de Nederlandse YouTubers? Is het Enzo Knol, Armoowasright of toch DutchTuber? En helpen de smeuïge de roddels van KingAlert, de pranks van Snapking, de vlogs van Onnedi of de gekke proefjes van MeisjeDjamila hen om hoger te komen in de ranking?

Check het!

King Alert

Je wekelijkse update over de meest gekke verhalen over Nederlandse en internationale YouTubers. King Alert brengt je altijd het laatste nieuws en elke maandag kun jij de eerste zijn die de aflevering van King Alert LIVE ziet bij #FIRST.

Check het!

De Vraag van Vandaag!

Gentle Jane gaat elke week de straat op met een nieuwe vraag. Met vragen van 'wat is de raarste plek waar je ooit wakker werd?' tot 'omschrijf je leven als een titel van een film?', krijgt Gentle de meest hilarische antwoorden. Klets zelf ook mee en geef je antwoord via Telegram.

Check het!

Kahoot quiz

Speel elke dag mee met de Kahoot quiz via www.kahoot.it. In de uitzending wordt de code doorgegeven waarmee je live kunt meespelen.

Speel mee!
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Films & Series

‘And the Oscar goes to…’

Een rode loper tot aan de horizon. Filmsterren in galajurk. En de meest begeerde gouden beeldjes uit de filmindustrie: in de nacht van 26 op 27 februari is het Oscar Night bij Net5!

Films & Series

Girls

Maak kennis met vier BFF's uit New York die allemaal een behoorlijk hectisch leven hebben en moeten zien te dealen met flink wat drama en dilemma's.

Film1

Oscarwinnende films

Tot 26 februari zie je elke zondag bij Film1 de grootste Oscarwinnaars van vorig jaar. Zet het in je agenda! De komende vier zondagen doe je niks anders dan film kijken. 

Ziggo On Demand

7 Magnificent sjablonen

Wat de oorlogsfilm is voor Nederland, is de western voor Amerika: een cultureel icoon van het land. Met een eigen beeldtaal en gouden sjablonen. Zo ook bij The Magnificent Seven.