©2017 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and all related programs are the property of Home Box Offic, Inc.
Bekijk aflevering 1 van Game of Thrones

Bekijk aflevering 1 van Game of Thrones

EVENEMENT IS GEWEEST
Live op HBO 1
25 april 2016, 20.25 uur
Eindelijk: de winter is begonnen! Het zesde seizoen van Game of Thrones is in volle gang. Bekijk de eerste aflevering hier!

Kijk nu de eerste aflevering gratis!

Verrassing! Je bekijkt nu al de eerste aflevering van seizoen 6 gratis online. Waar? Hier!

Het nieuwe seizoen

Na de schokkende gebeurtenissen aan het einde van seizoen 5 bereiden de overlevenden uit alle windstreken van Westeros en Essos zich voor om, onverbiddelijk, hun eigen onzekere lotsbestemming in vervulling te doen gaan. Vertrouwde gezichten smeden nieuwe verbonden om hun strategische overlevingskansen te verhogen, terwijl nieuwe personages hun opwachting maken om in alle windstreken de balans van de gevestigde orde te verstoren.

De trailer

Het blijkt maar weer dat de succesvolle HBO-serie immens populair is: de officiële trailer voor seizoen 6 werd binnen 24 uur meer dan 30 miljoen keer bekeken! Een regelrecht record voor HBO. Ook benieuwd naar de trailer? Bekijk hem hieronder.

Mis niks van Game of Thrones en kijk de complete serie met Ziggo Movies & Series XL!

Bestel Ziggo Movies & Series XL
  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Game of Thrones

Game of Thrones

Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
HBO
TV Pakket
Movies & Series XL
Te zien t/m
31 december 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 pakket Connect & Play Max.

Bestel Movies & Series XL

Gerelateerde artikelen

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Game Of Thrones

Hoe kan ik Game of Thrones kijken?

Ok! Dus je hebt Movies & Series (X)L. En de popcorn, cola en de ijzeren zetel staan al klaar. Hoe kan je dan Game of Thrones kijken op jouw device? Simpel, volg onderstaande stappen en je bent zo in Westeros.

Game Of Thrones

Varys

Al ruim 20 jaar adviseur in de Small Council van King’s Landing. Hij heeft een groot netwerk aan informanten en weet net als Petyr Baelish altijd wat er gaande is aan het hof.