Win een trip naar Londen

Win een trip naar Londen

ShortsTV is in september Zender van de Maand bij Ziggo. Om dat te vieren maak je kans op een gouden prijs: een trip voor twee naar de première van de Oscar® Nominated Short Films 2017 in Londen!

Omdat ShortsTV Zender van de Maand is bij Ziggo, maak je kans op een awesome prijs! Win een trip voor twee naar de première van de Oscar® Nominated Short Films 2017. Daar je zie de kanshebbers voor een Oscar® in de categorie korte film nog voordat de prijzen worden uitgereikt. Dus reserveer alvast een plekje in je agenda in de eerste helft van februari voor dit exclusieve event.

De winnaar wordt flink in de watten gelegd. Je wint:

  • De vlucht naar Londen
  • Twee overnachtingen voor twee personen
  • Transfers 
  • En last but not least: tickets voor de première én de receptie!

Deze prijsvraag loopt t/m 30 september.

Kort maar krachtig. Dat is waar ShortsTV om draait. Deze zogenaamde shorts zijn korter dan 40 minuten. De programmering bestaat uit blokken van een uur of een halfuur. Alle genres komen voorbij. Van actie, romantiek, en komedie tot horror: je ziet het op kanaal 125!

Lees meer
Agenda

Kinderpret in de Ziggo winkels

Woensdag 16 augustus - 13.00 uur

Deze zomer ontmoet je jouw grote helden in de Ziggo winkels!

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
HBO

The Young Pope

Van de Italiaanse regisseur Paulo Sorrentino, bekend van de met een Oscar bekroonde film La Grande Belezza, is er nu The Young Pope. Met Jude Law als kettingrokende en Cherry Coke-drinkende paus.

Ziggo On Demand

Rogue One

Weet je nog? Dat in de intro van de eerste Star Wars-film werd gesproken over rebellen die de plannen van de Death Star hebben gestolen? Dat is de basis voor Rogue One. Een nieuwe film in het Star Wars-universum. En vanaf 21 april bij Ziggo On Demand.

HBO

Veep - seizoen 6

Weinig politieke sitcoms in Amerika zijn zo succesvol als de HBO-serie Veep. Selina Meyer probeert zich als vice-president overeind te houden in het Witte Huis, terzijde gestaan door een niet al te competente staf.

Movies & Series

Frozen ontdooid

Frozen lag even in de vriezer, maar dé Disneyhit van het decennium is weer te zien bij Movies & Series! Ga op avontuur en zing mee met Anna, Kristoff, Sven en Olaf!