Annuleer
Ga op zombiejacht met The Walking Dead

Ga op zombiejacht met The Walking Dead

Seizoen 7b vanaf 13 februari bij FOX!

De tijd van doelloos ronddolen is voorbij. Op 13 februari is seizoen 7b van The Walking Dead van start gegaan.

Zeg maar dag tegen je vredige dromen en hallo tegen verschrikkelijke nachtmerries. Want de tweede seizoenshelft van The Walking Dead is bijna hier en gaat ongetwijfeld bloederig worden. Waar waren we gebleven?

Mid-season finale

Bij een mid-season finale zou je eigenlijk een dikke cliffhanger verwachten, maar de eerste helft van seizoen 7 sloot af als een complete puzzel. Rick en de mensen van Alexandria kwamen bijeen op de Hilltop om plannen te smeden die hen van Negan en de Saviours af gaan helpen. Het duurde wel even voordat Rick besefte dat de Saviours nooit zullen stoppen met opzoeken van de grenzen. Maar nu wordt het hem duidelijk: hij kan niet anders dan in opstand komen. Dat wordt knokken.

Er is beeld!

In de eerste teaser van seizoen 7b is al te zien dat Rick Ezekiel benadert om de handen ineen te slaan in de strijd tegen Negan en de Saviours. Rick: ’’Alexandria, the Hilltop, the Kingdom… Our communities have something in common; we all serve the Saviours. Join us in fighting’’

Will the group survive Negan?

Maar er is meer. Zie hoe Negan zich niet zomaar laat verslaan en over lijken gaat om Rick en co. in bedwang te houden. Damn, die vent is creepy.

Sneak peek

En nog een inkijkje in seizoen 7b. Voel de stilte voor de bloederige storm.

The Walking Dead - seizoen 7b

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Films & Series

‘And the Oscar goes to…’

Een rode loper tot aan de horizon. Filmsterren in galajurk. En de meest begeerde gouden beeldjes uit de filmindustrie: in de nacht van 26 op 27 februari is het Oscar Night bij Net5!

Films & Series

Girls

Maak kennis met vier BFF's uit New York die allemaal een behoorlijk hectisch leven hebben en moeten zien te dealen met flink wat drama en dilemma's.

Film1

Oscarwinnende films

Tot 26 februari zie je elke zondag bij Film1 de grootste Oscarwinnaars van vorig jaar. Zet het in je agenda! De komende vier zondagen doe je niks anders dan film kijken. 

Ziggo On Demand

7 Magnificent sjablonen

Wat de oorlogsfilm is voor Nederland, is de western voor Amerika: een cultureel icoon van het land. Met een eigen beeldtaal en gouden sjablonen. Zo ook bij The Magnificent Seven.