cover Once Upon A Time
Once Upon A Time (Seizoen 2)
41 minuten | Engels

Movies & Series
Beschikbaar van 15-04-2017 tot 14-10-2017
still Ziggo On Demand Once Upon A Time

Once Upon A Time (Seizoen 2)

(Seizoen 2)

41 minuten | Engels
3 g a
HD

Terwijl de sprookjesfiguren ontwaken uit de vloek van koningin Regina, worden ze niet terug naar huis getransporteerd. Prins Phillip en z'n reisgezel beseffen dat ze het tegen een dodelijke vijand moeten opnemen.

Regina blijft proberen om haar krachten terug te winnen. David blijft zoeken naar Mary Margaret en Emma. De Zeven Dwergen komen erachter wat er gebeurt als een van de stadsbewoners Storybrooke probeert te verlaten.

Emma en Mary Margaret zoeken een doorgang die hun terug naar Storybrooke kan brengen. Op de avond van de ontmoeting met de moeder van Prins Charmant vergiftigt koning George Sneeuwwitje.

Belle dreigt Mr Gold te verlaten als hij zijn gedrag niet aanpast. De Dwergen gaan op zoek naar feeënstof in de mijn van Storybrooke. Repelsteeltje probeert zijn vrouw te redden van een piratenbende.

Regina probeert om haar magische krachten niet aan te wenden om zo het vertrouwen van Henry terug te winnen, maar dan doemt een geest uit haar verleden op. Mary Margaret en Emma vinden een overlevende van een Ogre-slachtpartij.

Emma volgt Kapitein Haak omhoog op een bonenstaak in de hoop om een magisch kompas te vinden. Een mededief wil van Emma een eerlijke vrouw maken.

Ruby's angst om in een wolf te veranderen wordt bevestigd als zij de hoofdverdachte wordt van een gewelddadige moord. Leroy vindt een schat in een mijn in Storybrooke waarmee hij Emma en Mary Margaret kan helpen.

Cora probeert het kompas van Emma en Mary Margaret te stelen. Regina en Mr Gold moeten Davids leven op het spel zetten in de hoop dat hij contact zal opnemen met Mary Margaret.

Kapitein Haak en Cora nemen het op tegen Emma en Mary Margaret in een race om het kompas. Mr Gold en Regina willen iedereen doden die de doorgang neemt.

Als Regina wordt verdacht van de moord op een geliefd sprookjesfiguur, gelooft Emma in haar onschuld. Prins Charmant en Sneeuwwitje werken aan een plan dat tot de executie van de Boze Koningin moet leiden.

Mr Gold gebruikt een onwillige onderdaan om te zien of zijn bezweringsformule werkt. Belle loopt tegen de wraakzuchtige Kapitein Haak aan. David en Mary Margaret zoeken een groter huis.

Een vreemdeling kan een bedreiging vormen voor wat betreft de ware identiteit van de stadsbewoners. Cora probeert zich te herenigen met Regina.

Cora brengt de reus naar Storybrooke, waar hij wraak neemt op de stad. Emma en Henry gaan met Mr Gold mee op zoek naar zijn zoon. Anton de Reus toont zich een vriend voor de mensen.

Emma, Henry en Mr Gold zoeken Golds zoon in New York. Haak, Cora en Regina zoeken een van Repelsteeltjes waardevolste bezittingen.

Als Mary Margaret verneemt wat Cora en Regina van plan zijn met de dolk, probeert zij het voorwerp eerst te vinden. De Blauwe Fee biedt Sneeuwwitje een toverformule aan om haar moeder te redden.

Cora en Regina proberen Mr Gold te overmannen. Zwarte magie brengt Mary Margaret in verzoeking. Repelsteeltje biedt Cora aan om haar te helpen.

David, Emma en Mr Gold proberen Mary Margaret te beschermen tegen een wraakzuchtige Regina. Een man en zijn zoon weten Storybrooke binnen te komen.

Terwijl ze in haar eentje verwerkt wat er met Cora is gebeurd, stuit Mary Margaret op een geheel houten August. Neal nodigt zijn verloofde uit in Storybrooke.

Mr Gold schakelt de hulp in van David bij het opfrissen van het nu vervloekte geheugen van Belle om zo haar liefde terug te winnen. Emma weet niet of ze in sprookjesland wil wonen of in onze wereld wil blijven.

Regina probeert een plan ten uitvoer te brengen waarmee zij en Henry kunnen terugkeren naar sprookjesland. Maar met het plan riskeert ze heel Storybrooke van de kaart te vegen.

Als Emma, Mary Margaret en David op zoek gaan naar Regina, komen ze erachter dat zij vermist wordt. Emma blijft geloven dat Tamara iets met de verdwijning van Regina te maken heeft.

De bewoners van Storybrooke maken zich op voor het einde. Greg en Tamara brengen de pal tot ontploffing die Regina binnen de vloek heeft aangebracht, nu de verwoesting van de stad en zijn inwoners ophanden is.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Once Upon A Time

Once Upon A Time

Genre
Jaar
2013
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
14 oktober 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles in-1-pakket Connect & Play Complete of Max.

Bestel Movies & Series