cover Switched at Birth
Switched at Birth (Seizoen 1)
42 minuten | Engels

Movies & Series
Beschikbaar van 01-07-2017 tot 31-12-2017
still Ziggo On Demand Switched at Birth

Switched at Birth (Seizoen 1)

(Seizoen 1)

42 minuten | Engels
2 t
HD

Nadat Bay Kennish ontdekt dat ze een zeldzame bloedgroep heeft die afwijkt van die van haar ouders, beseffen Bay en Daphne dat ze zijn verwisseld bij hun geboorte.

De ouders dealen met hun nieuwe woonsituatie. Daphne brengt tijd door met Liam en Regina vertelt Bay openhartig over haar familieverleden.

Bay begint vragen te stellen over haar biologische vader, terwijl Kathryn Regina helpt om een baan te vinden. John en Daphne vinden elkaar in het basketbal, maar hij gaat wel erg ver in de trainingen.

Door de inzamelingsactie voor Buckner Hall lopen de spanningen hoog op. Daphne vraagt of ze haar nieuwe vriendje Liam mag uitnodigen. Iedereen, op Bay na, is geschokt dat Daphne weer met haar ex uitgaat.

Bay's ouders ontdekken dat ze stiekem met Ty omgaat en als straf nodigen ze Ty uit voor een ongemakkelijk etentje.

Daphne kan zich maar moeilijk aanpassen aan Buckner. Bay en Emmett krijgen een band als ze informatie zoeken. Emmett helpt Bay met het zoeken naar sporen van haar vermiste vader, waarbij ze zijn auto vinden op een vuilstortplaats.

Daphne ontdekt een geheim van Regina. Bay en Emmett komen steeds dichter tot elkaar. Daphne spreekt Emmett aan op z'n kersverse relatie met Bay, maar hij verzekert haar dat er niets aan de hand is.

De relatie van Bay en Emmett wordt steeds serieuzer, en Regina onthult een geheim dat ze voor iedereen verborgen heeft gehouden.

Regina probeert weer een band met haar dochters te krijgen op hun verjaardagen. Emmett probeert Bay te helpen met het plaatsen van een microfoontje als de politie hen verrast.

Bay's leven verandert als iemand bij haar tentoonstelling langskomt, en Daphne vertelt Emmett wat ze voor hem voelt. Regina probeert een lening te krijgen om haar eigen salon te openen, maar dat kan alleen maar als iemand voor haar borg staat.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Switched at Birth

Switched at Birth

Genre
Regisseur
Jaar
2011
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles in-1-pakket Connect & Play Complete of Max.

Bestel Movies & Series