cover Dawson's Creek
still Ziggo On Demand Dawson's Creek

Dawson's Creek (Seizoen 5)

Inbegrepen bij: Movies & Series
43 minuten | Engels
1
SD

Hoewel ze allemaal uit Capeside weg zijn om te studeren, zijn de situaties tussen Joey, Dawson, Jen, Jack en Pacey nog niet opgelost.

Dawsons reis naar Boston wordt ondermijnd door Joey's bitse bericht. Jen besluit om de liefde een kans te geven.

Dawson komt er achter dat zijn vader niet achter zijn beslissing staat om de filmacademie te verlaten. Joey hoort dat Pacey in Boston is.

Als Dawson de verantwoordelijkheid op zich neemt om na de dood van zijn vader de familie bij elkaar te houden, zoeken al zijn vrienden manieren om zijn pijn te verlichten.

Als Jen op Halloween als dj op de radio van de campus invalt, leest ze vier enge verhalen voor.

Joey is zenuwachtig als ze zich voorbereidt op een bezoek van Dawson. Jack wordt gedwongen om te kiezen tussen zijn vrienden in de studentenvereniging en Tobey.

Als Dawson in Boston naar een psychiater gaat omdat hij met paniekaanvallen kampt, komt hij er achter dat het leven van zijn vrienden ook een puinhoop is.

Dawson gaat in therapie en Joey probeert het zelfvertrouwen te vinden om haar meningen kenbaar te maken. Pacey achterhaalt de waarheid achter Danny's verhouding.

Joey en Audrey gaan met Jack en zijn vrienden naar een feest van de studentenvereniging. Dawson nodigt Jen uit voor een weekend in New Hampshire.

Dawson en Jen komen thuis en treffen er een onverwacht diner aan. Daar wordt hun relatie plotseling aan het licht gebracht.

Jen probeert Dawson ervan te overtuigen om naar Boston te verhuizen. Joey, Pacey en Audrey komen een avond bij elkaar om hun successen te vieren.

Pacey moet kiezen tussen zijn nieuwe hartstocht en zijn oude. Dawson en Jen proberen een balans in hun nieuwe relatie te vinden. Jack komt er achter dat hij niet zo welkom is bij zijn studentenvereniging als hij dacht.

Dawson begint met zijn studie aan de filmacademie en Jens nieuwe geluk brengt haar radioshow in gevaar. Joey heeft twee dates voor haar diner en moet een moeilijke keuze maken.

Dawson heeft er moeite mee om het script van een klasgenoot te regisseren. Joey ziet haar gevoelens voor professor Wilder onder ogen.

Joey helpt een dief die haar heeft beroofd en daarna door een auto werd aangereden.

Joey wordt gedwongen om haar gevoelens voor professor Wilder onder ogen te zien. Jen en Pacey krijgen onverwacht relatieadvies van rondreizende muzikanten.

Audrey en Pacey gaan met Joey mee op tournee en treden met Charlie's band op. Dawson keert terug naar Capeside en krijgt nieuws te horen over zijn moeder - en er is nieuws over zijn eigen relatie met Jen.

Dawson beledigt per ongeluk een belangrijke recensent vlak voor ze zijn nieuwe film gaat beoordelen.

Op een reis tijdens de krokusvakantie moeten Pacey en Audrey hun ware gevoelens voor elkaar bekennen. Joey moet beslissen hoe ze met een wel heel volhardende Charlie moet omgaan.

Een tournee voor Charlie's band stelt Joey voor een grote keuze. Pacey en Audrey komen er achter dat het feit dat het restaurant nieuwe eigenaars heeft, grote veranderingen voor hen zal meebrengen.

Pacey probeert de verleidingen te weerstaan die Alex hem biedt. Tijdens een studievakantie komt Dawson bij een filmrecensent in bed terecht.

Aan het einde van het schooljaar worstelen Dawson en zijn vrienden om hun eigen weg in te slaan.

De plannen voor de zomervakanties vallen in het water als iedereen op het vliegveld ruzie met elkaar krijgt.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Dawson's Creek

Dawson's Creek

Genre
Regisseur
Jaar
2003
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie