cover Dawson's Creek
still Ziggo On Demand Dawson's Creek

Dawson's Creek (Seizoen 4)

Inbegrepen bij: Movies & Series
43 minuten | Engels
1
SD

Er is veel onzekerheid als Pacey en Joey na een hele zomer te hebben gereisd, terugkeren naar Capeside.

Als het nieuwe schooljaar begint, wordt Pacey bijna van school gestuurd. Henry schakelt Jack in om het uit te maken met Jen, en Joey gaat in de plaatselijke jachtclub werken.

Een orkaan die Pacey en Jen bedreigt, dwingt Dawson en Joey om hun levens te redden.

Er worden verwoed aanmeldingen naar universiteiten gestuurd. Drue organiseert een nepverjaardag voor Jen.

Dawson komt er achter dat zijn moeder zwanger is. Joey heeft er moeite mee om te besluiten wanneer ze met Pacey naar bed wil. Jacks seksuele geaardheid vormt een probleem als hij coach wordt van een jeugdteam.

Andie's poging om haar toelating tot Harvard te vieren, brengt haar leven in gevaar.

Als Andie de kans krijgt om vrij te nemen voor ze naar de universiteit gaat, probeert ze iedereen bij elkaar te krijgen voor ze vertrekt.

Dawson, Pacey en Jack worden ervan verdacht dat ze op school een streek hebben uitgehaald.

Dawson vraagt Mr Brooks om advies omdat hij regisseur wil worden. Joey neemt Pacey mee naar een diner van een exclusieve universiteit.

Mr Brooks' onthullingen over zijn verleden inspireren Dawson. Pacey wordt aangemoedigd om zijn relatie met Joey hechter te maken.

Pacey probeert Dawsons pogingen om zijn zus te versieren te dwarsbomen. Drues streken hebben tot gevolg dat Joey en hij in een voorraadkast worden opgesloten.

Door Joey's verrassingsfeest voor Pacey laaien de emotionele spanningen op die al heel lang in het gezin Witter smeulen.

Dawson staat niet te springen om Gretchens vrienden te ontmoeten. Joey en Pacey worden ingeschakeld om Drue te helpen tijdens een belangrijke date.

Als zijn vrienden tijdens een skireis van de school met seks worstelen, komt Dawson er achter dat hij macht heeft over het leven van Mr Brooks.

Pacey en Joey analyseren hun eerste seksuele ervaring. De dood van Mr Brooks vestigt de aandacht op de relatie van Dawson en Gretchen. Een psycholoog probeert in Jens verleden te graven en Dawson vraagt Joey of ze seks heeft gehad.

Pacey en Joey's pogingen om een nacht samen te zijn, scheppen een mogelijkheid voor Dawson en Gretchen. Jen vraagt Jack om haar te helpen haar therapeut te bespieden.

Joey's blijdschap over het feit dat ze is aangenomen aan de universiteit, verdwijnt als ze hoort hoeveel het gaat kosten.

Als ze een dag spijbelen, gaan Dawson en Gretchen naar Maine. Jen neemt Joey mee naar New York om haar vader te confronteren.

Gale worstelt omdat haar baby over tijd is. Joey is bang dat ze zwanger is.

Op het schoolbal van Capeside ontstaan er twee mogelijke relaties en wordt de toekomst van twee andere relaties bedreigd.

Als Gretchen weer naar de universiteit gaat, wordt Dawson gedwongen om een belangrijke beslissing te nemen. Jen stribbelt tegen als Grams het huis wil verkopen om haar collegegeld te betalen.

Op de diploma-uitreiking voor het examenjaar van 2001 komen vrienden en familieleden weer bij elkaar en worden voorbereidingen getroffen om ze weer uit elkaar te drijven.

Als Dawson zich klaarmaakt om naar de universiteit te gaan, komen Joey en hij bij elkaar om afscheid te nemen.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Dawson's Creek

Dawson's Creek

Genre
Regisseur
Jaar
2002
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie