cover Dawson's Creek
still Ziggo On Demand Dawson's Creek

Dawson's Creek (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
42 minuten | Engels
1
SD

Een groep jeugdvrienden moet met hun beginnende seksualiteit leren omgaan.

Dawson maakt zich zorgen om zijn eerste kus met Jen, vooral als ze met iemand anders op het schoolbal verschijnt; Pacey probeert zijn relatie met Tamara gaande te houden.

Dawson wordt gedwongen om aan de film van een rivaal te werken en beraamt plannen om zijn eerste kus met Jen te filmen; Joey misleidt een rijke minnaar en Pacey gebruikt zijn slechte schoolcijfers om Tamara's aandacht te krijgen.

Dawson filmt Tamara's vrijpartij met een onbekende partner en komt er achter dat zijn moeder vreemd is gegaan. Dan ontdekt hij de waarheid over Jens verleden.

Door de voorbereidingen die worden getroffen als er een grote orkaan aankomt, komt de waarheid over de verhouding van Mrs Leery aan het licht.

Pacey's verhouding met Tamara komt aan het licht en Bessie moet Grams om hulp vragen om haar baby ter wereld te brengen.

De latente conflicten tussen Dawson en zijn vrienden komen tot uitbarsting als ze voor straf op school moeten nablijven.

Jens ex-vriendje komt onverwachts aan en de relatie van Dawsons ouders staat onder druk.

Jens ex-vriendje neemt Dawson en Pacey mee naar een nachtclub; als Joey merkt dat er gemene roddels over haar worden verspreid, slaat ze terug.

Terwijl Dawson voorbereidingen treft om vrijdag de 13e te vieren, doet het gerucht de ronde dat er een seriemoordenaar op weg is naar Capeside.

Dawson regelt een dubbele date met Jen en haar nieuwe vriendje. Pacey en Joey krijgen een hechtere band als ze samen een huiswerktaak doen.

Joey en Pacey doen allebei mee aan een plaatselijke schoonheidswedstrijd.

Als Joey een aanbod krijgt om in het buitenland te studeren, moeten Dawson en zij weer nadenken over hun gevoelens voor elkaar. Jens opa komt plotseling bij uit zijn coma.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Dawson's Creek

Dawson's Creek

Genre
Regisseur
Jaar
1999
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie