cover The Guardian
still Ziggo On Demand The Guardian

The Guardian (Seizoen 2)

Inbegrepen bij: Movies & Series
43 minuten | Engels
9 a t
HD

Nadat een voortvluchtige cliënt bij Nick thuis overlijdt door een overdosis drugs, is het enige wat hem uit de gevangenis kan houden de verklaring van haar elfjarige dochter.

Nick ontdekt iets wat een tienermoordenaar kan helpen om niet als volwassene te worden berecht.

Als de stad een begraafplaats wil kopen, blijkt Burton verantwoordelijk voor een fatale abortus vijftig jaar geleden.

Door de dood van zijn oma die in de zorg was van een verpleger die moord heeft bekend, moet James Fallin & Fallin verlaten; Nick zoekt een adoptiegezin voor een moeilijke elfjarige jongen.

Een prostitueebezoek brengt Alvins positie in gevaar; Nick verdenkt een drugsverslaafde moeder ervan dat ze haar zoon heeft vergiftigd voor een aanklacht.

Terwijl hij onder druk staat om een fusie uit te voeren voor een trouwe cliënt, moet Nick snel een vermist meisje vinden wiens beenmerg het leven van haar broer kan redden.

Nick haalt een drugsverslaafde vader over om een dood door schuld-zaak te voeren om zijn kinderen en diens pleegouders wat geld te kunnen geven.

Door een kinky seksleven worden Lulu's oud-kamergenote en diens echtgenoot verdacht van de moord op hun dochter.

Terwijl Nick een belangrijke fusie voor zijn vader probeert af te ronden, moet Nick ook invallen voor Alvin die weer begonnen is met drinken.

Nick vertegenwoordigt een tienermoeder wiens vader wordt beschuldigt van moord op zijn terminaal zieke vrouw; de dood van een patiënt in de operatiekamer brengt het lang bewaarde geheim van Lulu's echtgenoot aan het licht.

Een tienercliënt raakt ernstig gewond als hij ingrijpt om Nicks leven te redden.

Lulu wordt bang van het idee van een stalker en Nick wil een jongetje beschermen tegen een mishandelende ouder.

Lulu's moeder wendt zich tot Nick als ze haar bedrijf verhuist naar Pittsburgh en wil dat haar dochter bij haar komt werken.

Nick pleit voor de voogdij van een travestiet over een jongen die hij negen jaar lang heeft opgevoed; Jake valt voor een drugsverslaafde.

Nick laat Lulu een zendertje testen waarmee ouders hun kinderen in de gaten kunnen houden.

De aanstaande bruiloft van Nicks ex-vriendin brengt het schimmige verleden van haar verloofde aan het licht.

Door een ongeluk waardoor Lulu moet vechten voor vaar leven komt Nick in contact met de autistische zoon van de chauffeur.

Terwijl Burton een politieagent verdedigt die onterecht heeft geschoten, wordt Nicks proeftijd onderzocht als hij besluit wie van zijn drie tienercliënten hij niet naar een psychiatrisch ziekenhuis laat sturen.

Terwijl Nick en Burton een ex-crimineel helpen om de voogdij te krijgen over zijn zoon en om zijn bokscarrière te vervolgen, helpen Lulu en Jake een tienermeisje dat betrapt is op seks in een schoolbus.

Terwijl ze tegenover elkaar staan in de rechtszaal over de plannen van de gemeente om bezit van de kerk af te keuren, hebben Nick en Lulu nog steeds een geheime seksuele affaire op de meest ongebruikelijke plekken.

Burton doet aangifte nadat zijn neefje Shannon probeert te verkrachten.

Terwijl Nick en Burton het oneens zijn over het aannemen van een nieuwe partner, ontdekt James door de voogdijzaak van een nieuwe cliënt dat hij wraak heeft genomen op de verkeerde man voor de moord van zijn neefje Levi.

Terwijl Nick worstelt met de mogelijkheid dat Lulu vertrekt en James zich schuldig voelt omdat hij de verkeerde man heeft geslagen, moet Burton een voogdijstrijd aangaan met de van Shannon vervreemdde vader.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover The Guardian

The Guardian

Genre
Regisseur
Jaar
2002
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie