cover The Guardian
still Ziggo On Demand The Guardian

The Guardian (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
42 minuten | Engels
9 a t
HD

Een bedrijfsadvocaat wordt veroordeeld tot een taakstraf waarbij hij misbruikte, verwaarloosde en risicokinderen moet vertegenwoordigen.

Nick krijgt een zwanger vijftienjarig meisje toegewezen dat haar vader beschuldigt van verkrachting.

Het succes van Nicks zaak tegen een farmaceutisch bedrijf hangt af van een jongen die zijn vader beschuldigt van moord; James probeert te voorkomen dat een jongen van elf ook in de gevangenis belandt, net als zijn moeder en broer.

Nick wil een homoseksuele tiener laten adopteren door een homostel; Amanda verdedigt een rokkenjagende directeur tegen een aanklacht van ongewenste intimiteiten.

Nick vecht om een gehandicapte jongen bij diens vader, een ex-crimineel, te plaatsen; de Fallins worden betrokken bij een voogdijzaak die het gezin van langdurige cliënten uiteen kan scheuren.

Een weggelopen tiener zet Nick onder druk om te helpen voorkomen dat ze gescheiden wordt van haar jongere zus; Alvin verliest fondsen voor zijn rechtsbijstandsbureau.

Een auto-ongeluk kan Jake een gevangenisstraf opleveren; een moeder wil voorkomen dat haar geestelijk gehandicapte zoon wordt uitgebuit door een drugsdealer.

Nick biedt aan om een twaalfjarige tiener te adopteren die op een wachtlijst staat voor een harttransplantatie.

Nick voert met tegenzin een zaak tegen de openbare aanklager die hem heeft veroordeeld als Barbara's zoon wordt gearresteerd voor drugsbezit.

Terwijl Nick een Arabische Amerikaan helpt die wordt aangeklaagd voor het beschermen van het restaurant van zijn vader, heeft Burton te maken met mogelijke ontslagen in zijn firma, waaronder zijn eigen zoon.

Terwijl Nick een twaalfjarige jongen wil herenigen met diens schizofrene vader die zijn eigen vrouw heeft vermoord, vertegenwoordigt Alvin zijn ex-vrouw in een zaak tegen Burton.

Door de overstap naar een nieuw advocatenkantoor glijdt Nick af; Alvin vertegenwoordigt de dochter van een vrouw die hij tot zijn spijt jaren geleden heeft verdedigd.

Nick verdenkt een vaste cliënt ervan dat hij zijn dochter seksueel misbruikt.

Terwijl Nick de verantwoordelijkheid neemt voor zijn neef die problemen veroorzaakt, moet Burton de confrontatie aangaan met onplezierige herinneringen aan zijn overleden vrouw.

Een drugsverslaafde moeder gijzelt haar baby in een poging te voorkomen dat haar kind haar wordt afgenomen.

Terwijl James een neefje vertegenwoordigt omdat die zijn moeders mishandelende vriend heeft doodgeschoten, worden Nicks plannen om zijn gevoelens voor Lulu kenbaar te maken gedwarsboomd door onverwacht bezoek.

Nick en Lulu zijn het oneens over een adoptie die twee broers bij elkaar zal opsplitsen; Jake zoekt naar een weg hoe zijn ouders hun huis niet hoeven te verliezen.

Nadat een vrouw Nick vraagt om haar dochter dood te laten verklaren, keert het lang vermiste meisje ineens terug.

Een reclasseringsambtenaar vraagt om hulp bij de aankoop van een stripclub door zijn vriendin met als tegenprestatie dat Nicks overtredingen Burtons kansen om rechter te worden niet in de weg zullen staan.

Een stel dakloze tieners zoekt hulp om te trouwen en hun baby te kunnen houden; Nick kan een belangrijke deal verprutsen waarvan Burton had gehoopt dat die zou bewijzen dat hij Nick de firma kan toevertrouwen.

Nick is verbluft door Burtons besluit om een machtige ex-senator en zijn hulp bij de firma te halen.

Door Burtons benoeming als federaal rechter moet Nick moeilijke keuzes over zijn toekomst maken.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover The Guardian

The Guardian

Genre
Regisseur
Jaar
2001
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie