cover As If
still Ziggo On Demand As If

As If (Seizoen 3)

Inbegrepen bij: Movies & Series
23 minuten | Engels
1
SD

Jamie ontdekt dat hij onvoldoende punten heeft om naar de universiteit te mogen gaan, maar durft het aan niemand vertellen. Hij veinst dan maar zijn vertrek. Alex en Sooz gaan samenwonen en geven een feestje. Rob dreigt uit zijn woning gezet te worden. Nicki datet met een knappe makelaar, in de hoop zo een flatje te scoren voor haar en Sasha.

Nicki voelt zich de koning te rijk dankzij haar date met makelaar Christian, die lekker een flat voor haar gaat regelen. Denkt ze. Want hij gebruikt haar ook. Alex blijkt intussen in zijn nopjes met zijn nieuwe woonsituatie.

Sasha's glamoureuze modejob blijkt helemaal niet wat ze ervan verwacht had. Ze moet gewoon aan de slag als assistente van een gemene etalagemaker. Desondanks wil ze doorbijten, zelfs als dat betekent dat ze haar rijbewijs moet halen. Nicki gaat intussen op zoek naar een reisgenoot.

Na onbeschermde, onverwachte seks met een van haar beste vrienden, schuimt Nicki de straten van Londen af, op zoek naar de morning-afterpil. Er resten haar nog exact 24 minuten, maar haar zoektocht wordt voortdurend belemmerd door potentiele vaders, vrienden en andere obstakels. Kan ze de klok verslaan?

Alex gaat, als onderdeel van zijn universitaire opdracht, aan de slag als assistent-leraar in een priveschool, wat hem wel eens zuur zou kunnen opbreken. Hij ontmoet er namelijk de voortvarende student Allen, die hem wil ziet zitten. Want er moeten grenzen gerespecteerd worden, en wanneer Allen hem kust, heeft Alex daar duidelijk moeite mee.

Sooz denkt dat de verandering in haar persoonlijkheid de oorzaak is van haar verloren creativiteit. Om haar talent terug te vinden, wil ze opnieuw op zoek gaan naar haar duistere ik. Ook Sasha worstelt met creatieve problemen, met dank aan het grote project dat Darna haar in de schoenen schuift. Nicki ontmoet Fran, de vriendin van Sooz.

Sasha beleeft een slapeloze nacht. Ze heeft het gevoel dat er iets te gebeuren staat of gebeurd is, al weet ze niet precies wat. Met de aanwijzingen die ze geeft, lost ze het raadsel uiteindelijk op: Rob en Nicki hebben het met elkaar gedaan. Ze is niet van plan dit verraad zomaar te pikken...

Jamie liegt zijn ouders al een tijdje voor dat hij aan de Universiteit van Inverness studeert. Maar al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. Het feit dat zijn leugens aan het licht gaan komen, blijkt echter klein bier bij wat hem nog te wachten staat...

De relatie tussen Sooz en Jamie stoot andermaal op turbulentie. Sooz begint zich af te vragen of de vonk tussen hen verdwenen is. Jamie heeft er intussen een vriendinnetje bij, Katie, buiten medeweten van Sooz. Sooz, van haar kant, voelt zich aangetrokken tot Tyler, een kerel die ze heeft leren kennen op de academie.

Rob zit tussen twee vuren. Zijn vrienden enerzijds, en zijn nieuwe vriendinnetje Amber, anderzijds. Wanneer hij Nicki bijna afwimpelt voor Amber - op haar verjaardag, nota bene - ontbindt Nicki al haar duivels. Rob en Amber komen finaal toch naar haar etentje, maar het stel doet een onverwachte, schokkende mededeling.

Nicki probeert Rob te vergeten en verder te gaan met haar leven. Ze aanvaardt twee nieuwe baantjes: een in een bar, en een in een boekhandel. Daar leert ze twee nieuwe kerels kennen: Toby en Max. Wat zij niet weet, is dat de twee elkaar kennen en haar willen bespelen. Voor een keer heeft ze de touwtjes zelf niet in handen...

De vriendschap tussen Sooz en Tyler wordt steeds sterker en hij overstelpt haar met ideeen over hoe ze haar geld en haar leven moet beheren. Maar het huurgeld moet ook betaald worden en Tyler heeft een geheimpje te verbergen in verband met zijn levensstijl. Sooz wacht dan ook een grote verrassing...

Jamie kijkt tegen een ingewikkelde en stresserende periode aan. Zijn examenherkansingen komen er binnen drie weken aan en geen enkele van zijn vrienden lijkt bereid hem uit de nood te helpen. Zijn wanhoopsmaatregelen lopen faliekant af. Ook voor Sasha ziet het er niet goed uit nadat ze Darna's drugsgeheimpje heeft ontdekt.

Alex sluit zich aan bij een eetclubje van homo's in de hoop zo nieuwe vrienden te leren kennen. Maar om lid te worden, moet hij eerst zelf een etentje organiseren. Op zoek naar een geschikte locatie, besluit Alex het huis van Nicki en Sasha te gebruiken. Allen blijkt intussen smoor op Rob, Sooz en Tyler groeien naar elkaar toe en Alex vindt de liefde wat dichter bij huis.

Rob begint zwaar te twijfelen aan zijn geplande huwelijk met Amber, en gaat zijn problemen voorleggen aan een consulent. Hij vertelt de gebeurtenissen van de voorafgaande stormnacht, toen de hele bende, plus Katie, Allen en Tyler bij Nicki bleven overnachten.

Sooz wordt verteerd door schuldgevoelens nadat ze een vreselijke misstap beging en haar relatie met Jamie zomaar op het spel zette. Ze voelt zich zo schuldig dat ze het ondenkbare doet, waarna ze instort. In een emotionele biecht aan Rob, stort ze haar hart helemaal uit.

Nadat Nicki en Rob haar gekwetst hebben, besluit Sasha haar relaties voortaan op een andere manier te benaderen. Ze zal haar heil wel zoeken in betekenisloze onenightstands. Als het snel en eenvoudig gebeurt, dan kan ze immers niet gekwetst worden. Maar wanneer ze plezier en zaken door elkaar begint te mengen, steken de problemen pas echt de kop op.

Allen gaat op zoek naar de ware en hij denkt hem gevonden te hebben: een leuke kerel die hij opmerkt in de Root Bar. Maar Alex denkt daar helemaal anders over. Amber gaat intussen de confrontatie aan met Rob. Jamie, van zijn kant, staat op het punt twee gigantische schokken te verwerken.

Na het succesvol afleggen van zijn examens, verneemt Jamie dat hij toegelaten wordt aan Inverness University. Alleen weet Sooz dat nog niet. Betekent dit echt het einde voor dit prachtige tv-koppel? Hoe moet Sooz omgaan met het feit dat ze Jamie nog eens gaat verliezen? Komt haar eigen geheim aan het licht?

Nicki ontvangt een laat verjaardagscadeautje van haar moeder. Een vliegticket voor een wereldreis voor een persoon. Zal ze vertrekken voor Rob haar zijn ware gevoelens heeft kunnen opbiechten? Leven de vrienden nog lang en gelukkig of eindigt het verhaal met een schokkende verrassing?

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover As If

As If

Genre
Regisseur
Jaar
2002
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie