cover Missing

Missing (Seizoen 3)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
3 a t
SD

Jess, Nicole en Antonio ontdekken als ze weer aan het werk gaan dat ze een nieuw, jong teamlid hebben en ze beginnen een zoektocht naar een ontvoerde vrouw die op het punt staat te bevallen.

Jess, Nicole en Antonio haasten zich om een pasgeboren baby te vinden die uit het lichaam van een ontvoerde vrouw is gesneden.

Nadat ze een tienjarig slachtoffer van een orkaan redt, moet Jess hem vinden als hij wordt ontvoerd.

Als Jess en Nicole een anoniem slachtoffer van ontvoering vinden, zijn ze verrast dat ze geen aanklacht wil indienen om geen aandacht te trekken van haar man die haar mishandelde.

De visioenen van Jess en de ontdekking van een schedel van een onbekende leiden tot de verdenking dat Pollock mogelijk betrokken is bij de verhulling van een moord.

Door een ontvoering komen Pollock en zijn team midden in een spionage-onderzoek van Justitie.

De ontvoering van een vijfjarige jongen leidt Jess en haar collega's naar een onderzoek naar een groep rijke tienerjongens die spanning zoeken.

Een veroordeelde moordenaar ontvoert een dokter om de wonden te behandelen die hij heeft opgelopen toen hij al moordend ontsnapte aan een rechtszitting.

Vlak na de dood van Janey wordt de rouwperiode van Pollock, Nicole, Antonio en Jess onderbroken door de ontvoering van juridisch assistent Gillian Sheff. Omdat haar baas al veel beruchte mensen heeft verdedigd, vragen de agenten meteen naar zijn lijst van cliënten, maar strafverdediger Easton Ellis stelt voor dat ze eerst Gillians man Damian ondervragen met wie ze geen contact meer had en Ray Niehaus, een onderhoudsman die beweerde verliefd op haar te zijn. Als geen van beide mannen gelinkt kunnen worden aan een auto die van de plek van de misdaad is gevlucht, heeft Jess een visioen - niet van Gillian, maar van Janey.

Na de verdwijning van een federale aanklager roepen Jess en haar vrienden de hulp in van hun geschorste baas, John Pollock.

De verdwijning van een middelbare scholier die in de war is, leidt de agenten naar de psychiater die hem behandelde.

Nicole gaat naar Chicago na de ontvoering van de achtjarige zoon van haar pleegzus met wie ze geen contact meer heeft.

Na de ontvoering van een tweeling heeft Jess dromen die verwijzen naar de betrokkenheid van religie bij de zaak.

Na Nicoles ongeluk onderzoeken de agenten de verdwijning van de zoon van een rijke oliemagnaat.

Een verontrustend geheim ligt ten grondslag aan de verdwijning van een student tijdens spring break in Myrtle Beach.

Jess, Nicole en Antonio worden naar Boedapest gestuurd om een man op te sporen die vermist wordt na plastisch chirurgische ingreep.

Na de ontvoering van een rijke uitvinder wijzen de losgeldbriefjes op twee groepen ontvoerders.

Terwijl Nicole verzoening wil met haar lang-vermiste moeder, komt een onderzoek naar een vermiste undercover werknemer van Justitie tussen Jess en Colin.

De zoektocht van het team naar een seriemoordenaar die voorwaardelijk is vrijgelaten wordt bemoeilijkt door een reeks bedreigingen op Antonio's leven.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Missing

Missing

Genre
Regisseur
Jaar
2005
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie