cover Missing
still Ziggo On Demand Missing

Missing (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
42 minuten | Engels
3 a t
SD

Brooke Haslett verdenkt een senator ervan dat hij verantwoordelijk is voor de verdwijning van een vrouw en ze volgt het spoor naar Indianapolis waar ze samen moet werken met een jong medium dat vermiste personen kan vinden.

Jess gelooft niet dat de vriend van een vermiste FBI-agente verantwoordelijk is voor haar ontvoering ook al wijst al het bewijs is zijn richting.

Net als Brooke Jess' hulp nodig heeft om een slachtoffer van ontvoering te vinden dat gevaar loopt te worden vermoord, wordt Jess' vermogen om te dromen geblokkeerd door een pijnlijke herinnering.

Als Brooke de verdwijning van een getrouwd stel onderzoekt, ontdekt ze dat een van hen mogelijk een voortvluchtige is die wordt gezocht voor een mislukte bankoverval met dodelijke afloop 25 jaar geleden.

Jess wordt naar North Carolina gestuurd om een vrouw te helpen vinden die tijdens een vlucht uit een vliegtuig lijkt te zijn verdwenen.

De dood van een machtige baas van een misdaadorganisatie in Cleveland betrekt Jess bij een mogelijk dodelijke zoektocht naar zijn vermiste vrouw.

De zoektocht naar een beenmergdonor brengt Brooke en Jess op zoek naar een man die is verdwenen uit een programma voor getuigenbescherming.

Brooke haalt alles uit de kast als ze de verdwijning van een goede vriendin van Eric onderzoekt die in het verleden een Russische postorderbruid was.

De zoektocht naar een voortvluchtige soldaat waarvan men dacht dat hij 17 jaar geleden was omgekomen, brengt Brooke en Jess midden in een Boliviaanse drugsbende.

Brooke zet haar carrière op het spel om te voorkomen dat een onschuldige ter dood veroordeelde wordt geëxecuteerd.

Het gerucht van de verdwijning van een rijk stel brengt Brooke en Jess midden in een afgelegen wildernisgebied waar ze het stel vinden en de Eco-terroristen die hen ontvoerd hebben.

De verdwijning van een depressieve schizofreen brengt een onschuldige jongen in gevaar doordat de rol van een psychiater bij de dood van een patiënt aan het licht dreigt te komen.

Een briljante seriemoordenaar wil wraak nemen op Brooke voor zijn arrestatie.

Jess gaat undercover in een prestigieuze militaire academie om de verdwijning van een nieuwe cadet te onderzoeken.

De verdwijning van een prominente biochemicus die de sleutel heeft tot een kostbaar medicijn om gewicht te verliezen, brengt Brooke oog in oog met haar vader.

Jess werkt aan een undercoveractie met Burgess en Brooke is bang dat een oude vriend bij de FBI mogelijk achter de ontvoering van een controversiële auteur zit.

De zoektocht naar een vermiste vrouw betrekt Jess bij de waanideeën van een seriemoordenaar.

Jess moet voor een ontvoering met een FBI-medium samenwerken en Coyle ontdekt dat Brooke wordt geëvalueerd voor promotie.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Missing

Missing

Genre
Regisseur
Jaar
2003
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie