cover Huff
still Ziggo On Demand Huff

Huff (Seizoen 2)

Inbegrepen bij: Movies & Series
52 minuten | Engels
3 g s h t
HD

Te midden van de voortdurende spanningen met Beth, Izzy's drankgebruik en de naderende dood van zijn schoonmoeder door kanker, zoekt Huff naar zijn vermiste broer en probeert hij om te gaan met de uitkomst van de ruzie met zijn beste vriend Russell.

Voor een missie naar Mexico om Teddy te redden, moet Huff Russels hulp inroepen.

Huff en Teddy bespreken de basisregels voor zijn zorg en Beth is in shock terwijl ze zich voorbereidt op haar moeders dood.

Huff neemt drastische maatregelen om zijn uiteenvallende huwelijk te redden en Russell beseft dat hij verliefd is geworden op zijn nieuwe cliënt, Dauri Rathburn.

Terwijl Beth en Huff gefrustreerd zijn over het leven, dreigt Russells drugsgebruik problemen te gaan veroorzaken op het kantoor.

Russell worstelt met een dood door schuld-zaak, Beth zoekt troost in een gebedsgroep en Huff wordt verrast door de komst van zijn vader, Ben.

Terwijl de komst van Huffs vader de oude familieproblemen aan het licht brengt, komt Russells zichzelf tegen door zijn drugsgebruik.

Terwijl Huff Lena opzoekt voor een drugstherapiesessie en Beth verlichting van haar problemen zoekt door een avondje uit met een oude vriend, weet Russell zichzelf bijeen te rapen voor hij bij Kelly op de drempel belandt.

Huff worstelt met hoe hij met zijn verslechterende huwelijk moet omgaan, terwijl Bens plan om zich te verenigen met Izzy wordt gedwarsboomd door een slechte zakendeal.

Terwijl Huff voet bij stuk houdt en verhuist, ontdekt hij dat zijn beslissing weinig steun krijgt en Teddy moet Alyssa de waarheid vertellen over zijn situatie.

Terwijl Huff in een neerwaartse spiraal komt nu hij bij Russell woont, is Beth thuis haar horizon aan het verbreden.

Russell weet maar net te voorkomen dat hij in de gevangenis belandt en de relatie tussen hem en Huff blijft verslechteren.

Russell komt in de gevangenis door de overdosis van Pepper en dat kost hem zijn baan en Huff ontdekt dat het niet makkelijk zal zijn om weer naar huis te gaan.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Huff

Huff

Genre
Regisseur
Jaar
2006
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie