cover Hex
still Ziggo On Demand Hex

Hex (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
43 minuten | Engels
3 g a t
SD

Tweeënhalve eeuw later is Medenham in 2004 een progressieve kostschool geworden waar de meeste leerlingen bij een kliekje horen. Voor twee leerlingen geldt dat duidelijk niet, Cassie Hughes en Thelma Bates, kamergenoten die zwijgend achterin de klas zitten.

Het is een tijdje na het feestje als Thelma voor het eerst Cassie bewust haar krachten ziet gebruiken om Leon te laten struikelen met een kabel, waardoor hij zijn drankje morst op Troy. Als Troy naar de badkamer gaat om het schoon te maken, volgt Cassie hem waardoor Thelma jaloers wordt. Na een emotionele ruzie, stormt Thelma weg terwijl een duister figuur toekijkt vanuit de schaduw. Als Cassie de volgende ochtend wakker wordt gemaakt door de decaan David Tyrel en een groep politieagenten, heeft Cassie geen flauw idee waar Thelma is.

Brendan en Cassie gaan elk onhandig hun eigen weg terwijl ze zich wat schamen. De avond bereikt een griezelige climax als Cassie ziet dat Brendan een meisje meeneemt naar de keuken en ze ziet de aders in zijn ogen, net als bij de Nephelim.

Cassie heeft terugkerende dromen van Esther die opgehangen is aan een touw en Thelma is bang dat wat het meisje is overkomen Cassie ook kan gebeuren. Als de decaan van de school, David Tyrel, beweert dat het de dorpelingen waren die Esther hebben gelyncht, zijn Cassie en Thelma opgelucht, omdat zulke straffen nu niet meer voorkomen.

Tijdens een spel van Doen, durven of de waarheid, shockeert Cassie haar vrienden door Leon te verleiden.

Haar uitdagende kleding, haar openlijk geflirt met mannen en haar vijandigheid tegenover Thelma laten er geen twijfel over bestaan : Cassie is veranderd sinds ze het bed heeft gedeeld met Troy. Meer nog, sindsdien is ze bezeten door een duistere kracht. Thelma kijkt met lede ogen toe hoe haar vriendin toenadering zoekt tot Azazeal en ingaat op diens avances. Ondertussen ontmoet Thelma een andere geest die 's nachts in de gangen van Medenham Hall ronddwaalt : Peggy is een egyptologe die in 1923 overleed aan de gevolgen van een zware griep.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Hex

Hex

Genre
Regisseur
Jaar
2004
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie