cover Big Day
still Ziggo On Demand Big Day

Big Day (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
21 minuten | Engels
3 g t
HD

Amerikaanse Comedy. Vandaag is Daany en Alice grote dag, maar het gaat niet helemaal zoals gepland en gehoopt.

Amerikaanse Comedy. Danny's vader komt met de fiets over uit Maine. Daar zit niet iedereen op te wachten.

Amerikaanse Comedy. Becca en Skobo preberen te verhinderen dat de ander op het feest verschijnt. Hierdoor draait de roddelmachine op volle toeren.

Amerikaanse sitcom. De feesttent voor het huwelijksfeest van Alice en Danny waait wegt tijdens een storm en belandt op de autosnelweg. Danny belandt in een striptent. En Alice zet hun geschenken in als ze een gezelschapspelletje speelt.

Amerikaanse sitcom. Danny is in alle staten. Het hotel dat hij geboekt heeft voor hun huwelijksreis op een tropisch eiland blijkt ontoegankelijk wegens een militaire staatsgreep. En Alice heeft moeite met het schrijven van haar geloften.

Amerikaanse sitcom. Een stuk van de huwelijkstaart verdwijnt met de noorderzon. Ondertussen oefenen Alice en Danny opnieuw hun huwelijksdans. En Becca's jaloezie komt de kop op steken als haar vader herinneringen begint op te halen.

Amerikaanse sitcom. Steve neemt Becca en Danny mee naar het ziekenhuis waar hij een belangrijke patiënt moet opereren. Jane is in alle staten bij het zien van Alices bruidsmeisjes en hun jurken. Ondertussen is Skobo de ringen kwijt.

Amerikaanse sitcom. Ondanks Steves voorzorgen komt Jane te weten dat er 40 extra gasten zijn uitgenodigd op het huwelijk. En de buren zetten een gigantisch springkasteel in hun tuin voor het verjaardagsfeestje van een van hun kinderen.

Amerikaanse sitcom. Danny ontdekt dat hij verondersteld wordt een geschenk te kopen voor zijn bruid en stuurt Becca en Skobo op jacht. Intussen hebben hij en Alice een gesprek met de dominee. En Steve en Jane maken ruzie over geld.

Amerikaanse sitcom. De huwelijksdag is eindelijk aangebroken. De ex van Jane, Bob Baron, komt aan voor het huwelijk. Steve is stikjaloers. Ook Skobo en Lorna zitten in een emotionele crisis. En Danny begint te twijfelen over de bruiloft.

Amerikaanse sitcom. De huwelijksdag van Danny en Alice is aangebroken, maar dan treden er problemen op. Jane, die nog steeds stoned is, leeft zich uit met aardbeien en chocolade. Steve onthult dat hij niet wil dat Alice met Danny trouwt.

Amerikaanse sitcom. De huwelijksdag is aangebroken. Jane en Steve besluiten om hun huwelijksgeloften te vernieuwen terwijl Alice en Danny gestrand zijn wanneer hun auto het begeeft. Ondertussen sluiten Skobo en Becca een weddenschap af.

Amerikaanse sitcom. De dag na het huwelijk is er een rustig ontbijt gepland met de gasten. Jane en Alice maken echter ruzie over het buffet, waarop Alice zich opsluit in de badkamer. Steve geeft 10.000 dollar cadeau aan het getrouwde paar.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Big Day

Big Day

Genre
Regisseur
Jaar
2006
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie