cover Castle
still Ziggo On Demand Castle

Castle (Seizoen 4)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
3 g a t
HD

Rechercheur Beckett vecht voor haar leven; Castle probeert uit te vinden wie de schutter is; Ryan en Esposito proberen te wennen aan hun nieuwe chef.

Castle en Beckett verdenken een burgerwacht in een bijzonder pak van de mysterieuze moord op een ex-gevangene.

Castle en Beckett onderzoeken een plaats delict met een grote plas bloed, maar geen slachtoffer. Alexis krijgt nieuws over Stanford.

Als een jonge vrouw wordt doodgeschoten, ontdekken Beckett en Castle dat het moordwapen door een seriemoordenaar van inspecteur Ryan was gestolen.

Een sexy verzekeringsdetective met een geheim helpt Castle en Beckett als een waardevol beeld is gestolen en er iemand is vermoord.

Castle en Beckett onderzoeken de moord op een spokenjager die een spookhuis in New York onderzocht.

Martha en Castle worden gegijzeld door bankrovers die OK-kleding aan hebben; Becketts pogingen worden gehinderd door een strikte onderhandelaar.

Als een casino-eigenaar wordt vermoord in een verlaten magazijn, duiken er verdachten op in New York en Atlantic City; tijdens het onderzoek organiseert Castle een vrijgezellenfeest voor Ryan.

Het team is op zoek naar een sluipschutter die New York in z'n ban houdt; Beckett probeert haar posttraumatische strees verborgen te houden voor Castle en haar team.

Beckett en Castle worden naast elkaar gehandboeid in bed wakker in een afgesloten kamer en hebben geen idee hoe ze daar zijn terechtgekomen.

Castle en Beckett onderzoeken de dood van een vrouwenversierder, maar de zaak dreigt roet in het eten van Ryans bruiloft te gooien.

Als een vrouw dood in haar auto wordt gevonden, leidt het onderzoek naar de New Yorkse burgemeester, Robert Weldon, een oude vriend van Castle.

Het onderzoek naar de dood van een beroemde hondentrainer leidt naar een reality-tv-ster.

Castle en Beckett moeten een mysterieuze zaak uit 1947 onderzoeken om de recente moord op een schatjager op te kunnen lossen.

Castle en Beckett ontdekken dat de moordenaar achter wie ze aan zitten, deel uitmaakt van een internationaal complot. Ze moeten samenwerken met een CIA-agente die Castle kent van vroeger.

Beckett en Castle moeten een serie gebeurtenissen een halt toeroepen die kunnen leiden tot een oorlog.

Als twee vrouwen dood worden aangetroffen, verkleed als sprookjespersonages. moeten Castle en Beckett voorkomen dat de moordenaar nogmaals kan toeslaan.

Het onderzoek naar de dood van een deelnemer aan een populaire danswedstrijd leidt Castle en Beckett naar een schokkend geheim dat geleid kan hebben tot haar dood.

Als vijf mensen omkomen door een bom bij een demonstratie, moeten Beckett en Castle proberen de zaak op te lossen door de 47 seconden v¢¢r de explosie te reconstrueren.

Een rechercheur van Scotland Yard assisteert Castle en Beckett bij een moordonderzoek.

Castle neemt rechercheur Ethan Slaughter als partner als de spanning tussen hem en Beckett stijgt, en krijgt een nieuwe kant van het politiewerk te zien die hem in gevaar brengt.

Als er een dode man wordt gevonden wiens lichaam is gebeten door een mens, beweert een getuige dat hij is aangevallen door een zombie.

Castle probeert Beckett te beschermen als ze achter de man aan zit die op haar probeerde te schieten. Het bureau zal nooit meer hetzelfde zijn als gevoelens en geheimen worden onthuld.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Castle

Castle

Genre
Regisseur
Jaar
2012
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie