cover Castle
still Ziggo On Demand Castle

Castle (Seizoen 3)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
3 g a t
HD

Als Beckett en haar team een flat binnenvallen op zoek naar een moordenaar, zien ze Castle bij een dode vrouw staan met een wapen in zijn hand. Beckett arresteert Castle terwijl hij bezweert onschuldig te zijn.

Een gecodeerd document trekt Castle's aandacht en Beckett moet de zaak in de richting sturen van de gewelddadige criminelen uit de wereld van het slachtoffer. Als Becketts ex-partner arriveert, moet Castle toekijken als de relatie romantisch wordt.

Beckett en Castle zoeken de moordenaar van een medium, terwijl ze discussi‰ren of buitenzintuiglijke vermogens wel bestaan.

Een jonge wiskundige wordt neergeschoten met een 200 jaar oude kogel, wat wilde theorieen bij Castle oproept over een moordlustige tijdreiziger.

Een onbekende vrouw valt uit een doodskist, samen met de eigenlijke overledene, als de dragers hun greep op de kist verliezen. Het onderzoek leidt Beckett en Castle naar de wereld van amoureuze artsen die met iedereen de koffer in duiken.

Als Beckett en Castle afgaan op een melding dat er een agent neergeschoten is, blijkt dat het slachtoffer een als agent verklede stripper is.

Als een mooie vrouw dood wordt aangetroffen, duidt het bewijs erop dat de beruchte sriemoordenaar die bekend staat als de Triple Killer terug is.

Als ze de moord op een metromedewerker in Central Park onderzoeken, stuiten Castle en Beckett onverwacht op de ontvoering van een jongen.

Als een vooraanstaand astrofysicus dood wordt gevonden in haar auto, speculeert Castle dat haar dood het gevolg is van ontvoering door aliens.

Als het lichaam van een bareigenaar wordt gevonden in de East River, neemt het onderzoek Castle en Beckett mee naar de vergeten tunnels en gangen van het New York vab rond de eeuwwisseling; Castle overweegt een bar te kopen.

De eigenaar van een historische goochelwinkel wordt dood aangetroffen in Houdini's watertank; een nieuwe romance komt aan het licht.

Als Castle's roman wordt verfilmd, neemt actrice Natalie Rhodes Becketts de uitnodiging aan om het personage te leren kennen dat ze gaat spelen; Natalie observeert het onderzoek van Castle en Beckett naar de moord op een matchmaker.

De gepensioneerde rechercheur die het onderzoek naar de moord op Becketts moeder leidde, wordt neergeschoten nadat hij haar verteld heeft dat hij nieuwe informatie heeft; Castle and Beckett's partnerschap wordt steeds sterker.

De moord op een loterijwinaar bezorgt Castle en Beckett een overvloed aan verdachten; Martha moet beslissen wat ze met haar erfenis zal doen.

Een oude vriend van Castle wordt de hoofdverdachte van de moord op z'n vrouw.

Als ze een klaarblijkelijke roofmoord onderzoeken, ontdekken Beckett en Castle dat het slachtoffer betrokken was bij een mysterieuze samenzwering; als er meer op het spel staat, neemt een federale agent de zaak over.

Castle en Beckett moeten hun meningsverschillen met agent Fallon opzij zetten als ze een catastrofe in de stad proberen te voorkomen.

Als de hoofdscenarioschrijver van een populaire soap wordt vermoord met een brandweerbijl,ontdekt Castle dankzij z'n vaardigheden als schrijver iets over de moordenaar.

Een jurylid overlijdt plotseling tijdens een belangrijk proces over de zaak van een vermoord lid van de beau monde.

Als een journalist dood wordt aangetroffen in een pizza-oven, proberen Castle en Beckett erachter te komen of hij vermoord is.

Castle en Beckett onderzoeken de dood van een zwemkampioen. Schrijvers Michael Connelly en Dennis Lehane geven Castle advies.

Tegen de instructies in gaat Beckett naar Los Angeles om de moord op haar ex-partner te onderzoeken.

Als een kandidaat in een missverkiezing wordt gewurgd, duiken er vele verdachten op, onder wie jaloerse medekandidaten, de sponsor en de presentator.

Het onderzoek van Beckett naar de dood van haar moeder wordt heropend als een huurmoordenaar met kennis over de moord tijdens een rechtszaak ontvlucht. Het tweetal ontdekt aanwijzingen voor een complot waarbij politieagenten betrokken zijn.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Castle

Castle

Genre
Regisseur
Jaar
2011
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie