cover Castle
still Ziggo On Demand Castle

Castle (Seizoen 2)

Inbegrepen bij: Movies & Series
39 minuten | Engels
3 g a t
HD

Castle bedenkt hoe hij z'n relatie met Beckett kan herstellen en z'n boek kan afmaken, maar eerst moet het stel de dood van een man onderzoeken die in een boom is gevonden.

Een jong model wordt dood in een fontein gevonden tijdens de New York Fashion Week.

De mysterieuze omstandigheden rondom de dood van een arctische onderzoeker leiden Castle en Beckett naar de CIA. Castle denkt dat de moordenaar de onderzoekers voor de gek houdt.

Wanneer er twee moorden op ‚‚n avond plaatsvinden, wedt Castle dat hij en Beckett hun moord eerder kunnen oplossen dan Esposito en Ryan de andere, maar vreemde wendingen dwingen de teams samen te werken.

Castle's uitgever komt met een aanbod dat z'n carriŠre kan veranderen; een onbekende vrouw wordt in een mangat gevonden.

Castle en Beckett gaan naar een begraafplaats nadat het lichaam van een jonge man met vampiertanden en een houten staak door z'n hart is gevonden.

Het lichaam van een veelbelovende rockster wordt gevonden in een houding die gekopieerd lijkt te zijn uit haar laatste muziekvideo.

Tijdens het onderzoek naar de moord op een fietskoerier zijn Castle en Beckett gedwongen de schandalen en geheimen van een vooraanstaande familie bloot te leggen.

Het tweetal komt terecht in de wereld van bajesklanten en escorts tijdens hun onderzoek naar de moord op een hulpofficier van justitie. Castle's dochter vertelt Beckett een geheim.

Er wordt een dode man in een afvalkoker gevonden. Castle en Beckett hebben hun handen vol als twee vrouwen arriveren om het lichaam te identificeren: de echtgenote en de verloofde van de man.

Als een kunsthandelaar in zijn galerie is doodgeschoten, ontdekken Castle en Beckett dat er een kogel ontbreekt op de plaats delict.

Als het duo de dood van een bruidsmeisje op een bruiloft onderzoekt, komt Castle een oude vlam tegen.

Tijdens het onderzoek naar de dood van een gangster stuiten Beckett en Castle op een territoriumgevecht dat verband houdt met een infomercial-goeroe en een internationale drugssmokkeloperatie. Door het bewijs wordt de zaak persoonlijk voor Beckett.

Een gezin vindt een dode man in hun huis. Castle staat in de krant als een van New Yorks meest begeerde vrijgezellen.

Een geliefde oud-honkbalspeler wordt vermoord. Een genealogieproject van Alexis dwingt Castle na te denken over wie zijn vader was.

Een halfnaakte en aan bondage-handboeien opgehangen vrouw wordt in een openbaar park gevonden. Het onderzoek voert Castle en Beckett naar de New Yorkse onderwereld van seksuele dominantie.

Een ervaren en slimme federale agent helpt Castle en Beckett een seriemoordenaar op te sporen.

De seriemoordenaar, nog steeds op vrije voeten, daagt Castle, Beckett en Shaw uit om hem te pakken.

Een onderzoek naar de dood van een museumbeheerder neemt een bizarre wending als Castle en Beckett erachter komen dat hij niet het eerste lid van een recente archeologische expeditie is die omkomt.

Als Bobby Mann, de gastheer van een talkshow, op mysterieuze wijze om het leven komt, is Castle ervan overtuigd dat het moord is. Een gast van de Bobby Mann's Show verleidt Castle.

Castle en Beckett ontdekken dat Esposito een persoonlijke band heeft met een vermeende moordenaar. Beckett trekt op met een aantrekkelijke nieuwe rechercheur.

Een bekende chef-kok wordt doodgevroren in de keuken van een New Yorks restaurant aangetroffen. Castle voelt zich aangetrokken tot een oud-klasgenote van Beckett.

Als een roofmoord Beckett ertoe brengt Demming om assistentie bij de zaak te vragen, ontaardt het onderzoek in een wedstrijdje om Becketts aandacht.

Castle en Beckett onderzoeken iets wat lijkt op een moordaanslag op een geheim agent. Becketts relatie met Demming zorgt voor spanning in haar relatie met Castle.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Castle

Castle

Genre
Regisseur
Jaar
2010
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie