cover Once Upon A Time
Once Upon A Time (Seizoen 1)
41 minuten | Engels

Movies & Series
Beschikbaar van 15-04-2017 tot 14-10-2017
still Ziggo On Demand Once Upon A Time

Once Upon A Time (Seizoen 1)

(Seizoen 1)

41 minuten | Engels
3 g a
HD

Emma's leven verandert compleet wanneer ze bezoek krijgt van Henry, het 10-jarige kind dat ze lang geleden opgaf voor adoptie. Emma brengt Henry terug naar z'n adoptiemoeder in het vreemde stadje Storybrooke.

Regina probeert Emma uit Storybrooke en Henry's leven te krijgen. Er duikt informatie op over de vloek van de Evil Queen.

Emma haalt Mary Margaret over om een onge‹dentificeerde comapati‰nt voor te lezen in het ziekenhuis. Prince Charming en Snow White ontmoeten elkaar voor het eerst.

Emma probeert een zwangere vrouw te helpen ontsnappen aan Mr Gold. Cinderella maakt een afspraak met Rumplestiltskin.

Sheriff Graham benoemt Emma tot hulpsheriff. Er verschijnt een verdwijngat aan de rand van de stad. In de sprookjeswereld wil Jiminy het familiebedrijf verlaten.

David moet kiezen tussen Kathryn en Mary Margaret, op wie hij heel erg verliefd is geworden. Sheriff Graham wordt betrapt op een leugen en het lot van Prince Charming wordt veranderd.

Een van Storybrooke's inwoners begint z'n sprookjesleven te herinneren. De stad rouwt om een sterfgeval en de koningin probeert een huurmoordenaar te vinden om Snow White te vermoorden.

Emma wil sheriff worden en dat leidt ertoe dat Regina en Mr Gold een vuil politiek spelletje gaan spelen. Rumpelstiltskin zoekt naar een bron van macht om z'n zoon te helpen een oorlog te voorkomen.

Emma probeert twee kinderen te redden uit de pleegzorg door hun biologische vader te vinden. De boze koningin laat Hansel en Gretel een kunstvoorwerp stelen van een blinde heks.

David en Mary Margaret blijven worstelen met hun gevoelens. Een mysterieuze vreemdeling in de stad maakt Regina en Emma achterdochtig en de bruiloft van Prince Charming nadert.

Sidney vraagt Emma om hulp bij het zoeken naar bewijs dat Regina's corruptie zal bewijzen. David en Mary Margaret blijven elkaar stiekem ontmoeten en koning Leopold krijgt drie wensen.

Wanneer er bij Mr Gold wordt ingebroken, denkt Emma dat hij op z'n eigen manier wraak wil nemen. Ruby, Mary Margaret en Ashly plannen een avondje uit op Valentijnsdag. Belle sluit een deal.

David besluit Kathryn te vertellen over z'n relatie met Mary Margaret. Terwijl Prince Charming naar Snow White zoekt, besluit hij Abigail te helpen met een gevaarlijke missie.

Mary Margaret en Leroy helpen de nonnen met de verkoop van kaarsen tijdens het festival op Mijnwerkersdag. Emma onderzoekt de verdwijning van Davids vrouw en Grumpy wordt verliefd op een fee.

Emma neemt Ruby aan als haar assistent. David krijgt vragen over Kathryns verdwijning, en Red Riding Hood wil dolgraag weglopen met haar geliefde, maar wordt tegengehouden door een gevaarlijke situatie.

Nadat Emma gedwongen is om Mary Margaret te arresteren voor de moord op Davids vrouw, besluit Mary Margaret Mr Gold als haar advocaat in te huren. Snow White heeft nog steeds last van de werking van Rumplestiltskins toverdrankje.

Tijdens haar zoektocht naar Mary Margaret wordt Emma ontvoerd door een gekke man die dol is op hoeden. De boze koningin huurt een tovenaar in.

Emma blijft zoeken naar bewijs om Mary Margarets onschuld in Kathryns moord te bewijzen. De oorzaak van de minachting van de boze koningin voor Snow White wordt onthuld.

Mr Gold probeert Augusts ware identiteit te onthulen. Regina wordt geconfronteerd met haar aandeel in de verdwijning van Kathryn en David hoopt het weer goed te maken met Mary Margaret.

August neemt Emma mee op reis om haar te laten zien hoe ze Regina moet verslaan en misschien de voogdij over Henry kan krijgen. Regina probeert David te verleiden.

Terwijl Henry Emma smeekt om in Storybrooke te blijven, werkt Regina aan een plan om Emma voorgoed uit te schakelen. Snow White vraagt haar bondgenoten om haar te helpen Prince Charming te redden en de boze koningin te verslaan.

Emma en Regina werken samen om Henry's leven te redden. Prince Charming probeert te ontsnappen aan de Evil Queen en Snow White terug te vinden.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Once Upon A Time

Once Upon A Time

Genre
Jaar
2011
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
14 oktober 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles in-1-pakket Connect & Play Complete of Max.

Bestel Movies & Series