cover Tosh.0
Tosh.0 (Seizoen 9)
34 minuten | Engels

Movies & Series
Beschikbaar van 01-07-2017 tot 01-10-2017

Tosh.0 (Seizoen 9)

(Seizoen 9)

34 minuten | Engels
3
HD

Daniel introduceert met z'n meest vlekgevoelige kleding ooit, heeft lol met een kerel die gearresteerd moet worden voor testikelmoord en laat z'n fans een werknemer van de zender lastigvallen.

Daniel viert Valentijnsdag met een dronepiloot die z'n vreemdgaande vrouw heeft betrapt, krijgt een persaccreditatie van het Witte Huis en bewijst dat recente zwarte geschiedenis ook belangrijk is.

Daniel nodigt een blinde filmrecensent uit op z'n Oscar-feestje, brengt een bezoek aan een gevallen held die van hotels in zwembaden springt, en hij laat een melodietje horen waar je voeten van gaan tikken.

Daniel probeert memmen van een andere mama, steekt een kaarsje aan voor vrouwelijke chauffeurs, en voert intellectuele gesprekken met de beste scholen en universiteiten van het land.

Daniel bewijst dat alleen een echte man een dame kwijt kan raken, volgt het nieuwste sterrendieet en praat met Mark 5, zelfbenoemd beste producer ter wereld.

Daniel duikt diep het mysterie van de zwarte zeemeerminnen in, reist naar het binnenste van het platte-Aarde-debat en legt uit waarom je je scharrel niet in het openbaar meeneemt.

Daniel legt uit waarom een leerverkoper z'n favoriete tv-persoonlijkheid is since Wayne en Garth, bewijst dat de klant altijd gelijk heeft (als hij de klant is) en brengt een eerbetoon aan een eeuwenoude studententraditie.

Tosh deelt het bed met een aspirant-zanger/bodybuilder/wenkbrauwenliefhebber, begint de Derde Wereldoorlog en viert Auberginedinsdag.

Daniel kletst over "Star Wars" met een intergalactische nerd, bekroont de grootste klootzak van Amerika en kijkt toe hoe dieren op elkaar experimenteren.

Daniel ontmoet een mooie klungel, ziet waarom scholen een grote stap achteruit zetten en bewijst dat hij de meest talentvolle mond in het vak heeft.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Tosh.0

Tosh.0

Genre
Jaar
2017
Taal
Engels
Studio
Comedy Central
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
1 oktober 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles in-1-pakket Connect & Play Complete of Max.

Bestel Movies & Series