cover Hemingway & Gellhorn
Hemingway & Gellhorn
148 minuten | Engels

Movies & Series XL
Beschikbaar van 01-01-2017 tot 31-12-2018

Hemingway & Gellhorn

148 minuten | Engels
4 g t
HD

De legendarische schrijver en mannetjesputter Ernest Hemingway en oorlogsjournaliste Martha Gellhorn ontmoetten elkaar voor het eerst in Florida in 1936. Zij was 28, hij 37, al beroemd en gehuwd met zijn tweede vrouw, Pauline. Maanden later lopen ze elkaar opnieuw tegen het lijf in Madrid en besluiten ze verslag uit te brengen van de Spaanse Burgeroorlog. Het begin van een passionele affaire die in 1940 zou leiden tot Hemingways derde huwelijk. In deze originele HBO-film blikt de hoogbejaarde journaliste terug op haar bewogen carrière en allesverschroeiende romance met Hemingway. Ze was ook de enige van zijn vier vrouwen die zelf de scheiding aanvroeg. Meeslepende biopic van Philip Kaufman (The Right Stuff), met Clive Owens en Nicole Kidman in de hoofdrollen en tal van grote namen in de bijrollen.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een film?
    P
w
cover Hemingway & Gellhorn

Hemingway & Gellhorn

Genre
Regisseur
Jaar
2012
Taal
Engels
Studio
HBO
TV Pakket
Movies & Series XL
Te zien t/m
31 december 2018
w

Deze film zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 pakket Connect & Play Max.

Bestel Movies & Series XL