cover Einstein And Eddington
Einstein And Eddington
89 minuten | Engels

Movies & Series XL
Beschikbaar van 01-01-2017 tot 31-12-2018

Einstein And Eddington

89 minuten | Engels
9 a
HD

Tijdens de Eerste Wereldoorlog zorgden twee mannen voor een van de grootste wetenschappelijke doorbraken van de 20ste eeuw. In 1913 heeft de dan nog relatief onbekende Duitse theoreticus Albert Einstein al enkele jaren getimmerd aan zijn Algemene Relativiteitstheorie. Zijn bevindingen dreigden twee eeuwen van Newtoniaanse zekerheden en de funderingen van de Britse wetenschap onderuit te halen. De Britse wetenschapper Arthur Eddington was een van de meest vooraanstaande astrofysici van zijn tijd en Directeur van het Cambridge Observatory, waar ooit Sir Isaac Newton had gezeteld. Omdat Eddington stellig geloofde in het motto dat de waarheid geen grenzen kent, begon hij een briefwisseling met Einstein. In een tijd waarin alles wat Duits was, per definitie verdacht was, wierp hij zich op als de enige verdediger van diens theorieën. Een foto die hij maakte tijdens een expeditie naar Afrika levert het bewijs dat Einstein gelijk had. De Duitser ontpopt zich in 1919 tot een heuse wereldster...

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een film?
    P
w
cover Einstein And Eddington

Einstein And Eddington

Genre
Regisseur
Jaar
2008
Taal
Engels
Studio
HBO
TV Pakket
Movies & Series XL
Te zien t/m
31 december 2018
w

Deze film zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 pakket Connect & Play Max.

Bestel Movies & Series XL