cover Terror

Terror (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
42 minuten | Engels
3 t
HD

Terwijl het al-Qaida-netwerk door de War on Terror onder leiding van de VS wordt gedecimeerd, ontdekt Suroosh in Aden dat AQAP, de Jemenitische afdeling van al-Qaida, juist floreert.

Suroosh reist naar Somalië, het thuisland van al-Shabaab, waar hij verslag doet van de opkomst van deze wrede terreurgroep en het meedogenloze terreurbewind van de leden.

De morele grenzen bij het Pakistaanse leger vervagen naarmate steeds harder wordt opgetreden tegen de beruchtste terreurgroep van het land: de Tehrik-i-Taliban Pakistan (TTP).

Een obscure religieuze beweging wordt al snel een regionaal terroristennetwerk. Suroosh reist naar Nigeria om Boko Harams opkomst en de militaire strijd ertegen te onderzoeken.

De opkomst van IS leidde tot ongekende wreedheden, waarvan in gruwelijke details verslag werd gedaan. Suroosh volgt in Irak het ontstaan van IS terug naar een Amerikaans gevangenkamp.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Terror

Terror

Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
VICE
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
4 februari 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie