cover Bobby & Harriet Get Married

Bobby & Harriet Get Married (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
22 minuten | Engels
3 t
HD

Bobby en Harriet beginnen zich af te vragen of ze de bruiloft wel kunnen betalen. Zullen ze het ooit eens worden of is het beter om de hele boel maar af te zeggen?

Harriet krijgt steeds meer het gevoel dat ze de perfecte bruid moet zijn en krikt haar zelfvertrouwen op door zich op dating-apps te profileren. Bobby lijkt constant boos te zijn.

Bobby komt erachter dat zijn getuige Dylan een aanzoek gaat doen. Hoe zal hij daarop antwoorden? Ondertussen voelt Harriet zich diep gekweld als ze in de gastenlijst moet schrappen.

Bobby wordt steeds blijer, maar Harriet maakt zich zorgen over haar onafhankelijkheid. Oneerlijkheid, sabotage en Katherine Ryan leiden tot angst en onzekerheid bij het stel.

De grote dag. Bobby's dronken mentor Mike is voor de trouwerij gekomen, maar hij herinnert Bobby alleen aan de tijd dat hij nog zoveel dronk - is hij nog steeds een leuke vent?

De huwelijksreis lijkt voorbij als Harriet verkeerd reageert op een suikererwt, maar onderweg naar Santorini houdt bijna niets het stel tegen.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Bobby & Harriet Get Married

Bobby & Harriet Get Married

Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
VICE
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
4 februari 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie