cover New Blood

New Blood (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
52 minuten | Engels
3
HD

Een drugsrechtszaak in India leidt jaren later tot de moord op een leraar. Rash, stagiaire bij de recherche en Stefan, junior onderzoeker bij SFO worden bij de zaak betrokken.

Stefan en Rash weten nog steeds niet dat ze dezelfde zaak onderzoeken, maar als het moorden doorgaat, komen ze terecht in een dodelijke samenzwering.

Als ze twee moordenaars op het spoor komen en er een oorlog oplaait tussen grote farmaciebedrijven, gaan Rash en Stefan samenwerken om de waarheid te achterhalen.

Rash en Stefan zoeken een appartement, maar een dode bouwvakker en een geheim verbonden aan een iconische nieuwe wolkenkrabber betekent dat ze weer moeten samenwerken.

Rash en Stefan ontdekken dat hun baan opnieuw op het spel staat. Ontdekken ze waarom Adam is vermoord voordat hun tijd om is?

Our Child is een internationale liefdadigheidsinstelling, maar als de hoofdaccountant overlijdt, moeten Rash en Stefan vechten om iemand die hen na staat te beschermen.

Stefan maakt nog steeds jacht op de mysterieuze crimineel Daniel Lorca. Rash onderzoekt Our Child. Hun paden kruisen zich in een explosieve finale van de zaak.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover New Blood

New Blood

Genre
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
BBC Worldwide
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles in-1-pakket Connect & Play Complete of Max.

Bestel Movies & Series