cover Brillo Box (3¢ Off)
Brillo Box (3¢ Off)
38 minuten | Engels

Movies & Series XL
Beschikbaar van 11-08-2017 tot 31-03-2018
still Ziggo On Demand Brillo Box (3¢ Off)

Brillo Box (3¢ Off)

38 minuten | Engels
1
HD

In 1969 kochten de ouders van Lisanne Skyler een Andy Warhol 'Brillo Box (3¢ Off)'-sculptuur. Een van de 17 die zijn gemaakt, en de enige waarvan bekend is dat deze is ondertekend door de artiest, voor $ 1.000. De Brillo-doosjes van Warhol (in elkaar gezet in zijn NYC-studio, The Factory), een exacte replica een verzendingsdoos voor het Brillo-zeepproduct, werden eerst niet gezien als legitiem door de kunstwereld. Maar 40 jaar later, op het moment dat de reputatie van Warhol als visionair modern kunstenaar al lang is verzegeld, is hetzelfde sculptuur voor meer dan $ 3.000.000 verkocht bij een recordbrekende veiling bij Christie's. Het humoristische verhaal van een familie wordt met Pop Art-kunst vermengd, en volgt de route van het iconische kunstwerk van de huiskamer van een familie uit New York naar de wereldwijde moderne kunstmarkt. Verder wordt gekeken naar de vluchtige aard van kunst en de waarde en beslissingen die een familiegeschiedenis bepalen.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een film?
    P
w
cover Brillo Box (3¢ Off)

Brillo Box (3¢ Off)

Regisseur
Jaar
2017
Taal
Engels
Studio
HBO
TV Pakket
Movies & Series XL
Te zien t/m
31 maart 2018
w

Deze film zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 pakket Connect & Play Max.

Bestel Movies & Series XL