cover Abandoned
Abandoned (Seizoen 1)
42 minuten | Engels

Movies & Series
Beschikbaar van 28-08-2017 tot 26-11-2017

Abandoned (Seizoen 1)

(Seizoen 1)

42 minuten | Engels
3 t
HD

Welkom in Noordoost-Ohio - het mekka van verlaten winkelcentra. Rick bezoekt deze vervallen kapitalistische kathedralen om de gevolgen met de loyaalste klanten te onderzoeken.

Rick ontmoet diehard-fans die de slechte toestand van de renbanen van The Carolinas betreuren.

Rick bezoekt in ere herstelde vissersdorpen langs de kust van Newfoundland.

St. Louis heeft 20 leegstaande scholen waar niemand meer komt. Rick bespreekt met (oud)studenten de problemen van een Grote Lege Stad.

Sinds dag één heeft California waterproblemen. Rick wil zo snel mogelijk te weten zien te komen wat de toekomst in petto heeft voor de Sunburned State.

Eens aangeprezen als de Mother Road, is Route 66 nu een flauwe afspiegeling van wat het ooit was. Rick en Frank Gerwer zoeken uit wat er nog rest langs deze nostalgische pijplijn.

Rick onderzoekt nucleaire paranoia in het noordwesten van de VS, van een ondergelopen raketsilo tot het karkas van een energiecentrale.

Detroit is het schoolvoorbeeld van een stedelijke plaag, maar het is ook de meest gehypte comeback-stad in de VS. Rick krijgt alle informatie over de groeipijnen van de Motor City.

De noordkust van BC is een land van wilde, bijna bovennatuurlijke schoonheid. Rick bezoekt de verlaten huisjes van failliete industriesteden die dit spectaculaire landschap bederven.

De doe-het-zelf-ethiek is het DNA van skateboarden en de hoeksteen van de gemeenschap. Rick controleert steekproefsgewijs New Orleans, met onder andere een bezoek aan Six Flags.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Abandoned

Abandoned

Jaar
2017
Taal
Engels
Studio
VICE
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
26 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles in-1-pakket Connect & Play Complete of Max.

Bestel Movies & Series