cover Ballers
Ballers (Seizoen 3)
28 minuten | Engels

Movies & Series XL
Beschikbaar van 25-07-2017 tot 12-09-2018

Ballers (Seizoen 3)

(Seizoen 3)

28 minuten | Engels
3 g a s h t
HD

Premiere seizoen drie. Spencer kan Dhr. Anderson tijdens zijn zoektocht naar grote klanten om zijn schulden aan Ricky en Vernon af te betalen, niet overtuigen. Deze focust zich liever op de markt van Las Vegas door samen te werken met Wayne Hastings Jr., een casinomagnaat. Ricky denkt na over het vaderschap; Vernon en Reggie overwegen een spannende sponsordeal; Larry maakt Charles tot het gezicht van slecht nieuws tijdens een persconferentie.

Spencer maakt tijdens een bezoek aan Las Vegas opnieuw kennis met Chloe, een oude vlam die nu voor Wayne werkt, en Ricky gokt tijdens een spelletje dobbelen. Als vertegenwoordiger van top-runningback Kisan, in opdracht van Joe, moet Jason flink zweten in een lastige buurt. Charles leert publiek spreken van Julie; Vernon en Reggie maken een riskante sponsordeal.

Spencer stuit bij zijn uitbreiding naar Vegas op tegenstand uit LA en Oakland. Joe neemt een andere route met Reggie; Jason uit kritiek op het gebrek aan transparantie van Kisan; Charles geeft Larry krediet voor een binnengehaalde lineman, ondanks zijn falen.

Spencer en Joe, die koste wat kost de goedkeuring van een belangrijke eigenaar nodig hebben voor pro-football in Vegas, bevinden zich in een race tegen de klok met een paar cruciale vergaderingen. Om zich te bewijzen ten opzichte van zijn nieuwe teamgenoten, organiseert Ricky een priveworkout, en komt hij erachter dat rozen niet genoeg zijn om een boze Amber tevreden te stellen. Vernon wil een tweede kans; de spanningen tussen Charles en Larry bereiken het kookpunt na een proeftraining voor Kisan.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Ballers

Ballers

Genre
Jaar
2017
Taal
Engels
Studio
HBO
TV Pakket
Movies & Series XL
Te zien t/m
12 september 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 pakket Connect & Play Max.

Bestel Movies & Series XL