cover Avatar

Avatar (Seizoen 3)

Inbegrepen bij: Movies & Series
26 minuten
2
SD

Aang ontwaakt op een schip van de Vuurnatie en daar vindt hij z'n vrienden weer. Die hebben dat schip gekaapt. De hele wereld denkt dat de Avatar dood is en hij wordt dus als geheim wapen ingezet, helaas is hij erg zwak...

Aang en z'n vrienden vermommen zich terwijl ze in een grot in de vuurnatie zitten. Helaas heeft Aang een schooluniform en moet dus naar school. De kinderen vinden hem leuk en Aang laat ze zien wat vrijheid betekent. Ze worden ontdekt en moeten vluchten..

Aang, Katara, Toph en Sokka varen door een rivier die vervuild is. Ze ontdekken een vissersdorp in de rivier waar ze mensen verhongeren. Dat komt door een Vuurleger fabriek. Katara wil de mensen helpen maar Sokka wil verder, ze blijven omdat Appa ziek is.

Sokka is sikkeneurig omdat Aang, Katara en Toph bijzondere gaven hebben en hij normaal is, Aang vindt dat hij ook een meester moet hebben. Ze vinden een beroemd zwaardvechter van de Vuurnatie die hem les wil geven.

Zuko, Azula, Mai en Ty Lee gaan een weekendje naar 't Sintel Eiland. Li en Lo zeggen dat het strand je je ware ik laat zien waardoor ze hun hart luchten. Aang, Sokka en Katara worden aangevallen door de moordenaar die Zuko op Aang afgestuurd heeft.

Avatar Roku bezoekt Aang, om hem de geschiedenis van Vuurheer Sozin en hem te vertellen. Daardoor komt Aang te weten hoe de oorlog begon, en hoe hij hem kan beëindigen. Roku en Sozin waren jeugdvrienden. Later blijkt Sozin een Vuurheer te zijn.

Toph verzint een zwendel om aan geld te komen. Katara is het er niet mee eens. Toph en zij krijgen hierdoor ruzie wat desastreuze gevolgen heeft.

Aang, Sokka, Katara en Toph overnachten in een bos en vertellen elkaar spookverhalen. Toph zegt dat ze mensen hoort in de berg, maar iedereen denkt dat dat door de spookverhalen komt. Ze ontmoeten Hama die Watermeester is en dit Katara wil leren.

Er zijn nog vier dagen te gaan voor de invasie en Aang is op van de zenuwen. Hij besluit niet meer te slapen waardoor hij gaat hallucineren. Als z'n vrienden hem verzekeren dat hij klaar is voor de strijd, valt hij eindelijk in slaap.

De invasie gaat van start. Hakoda komt aan bij Aang, Sokka, Katara en Toph en heeft alle oude vrienden van de helden meegenomen om de Vuurnatie te bevechten. Ze trekken ten strijde, volgens een uitgekiend plan van Sokka.

Als Aang in het paleis van de Vuurheer is, blijkt er niemand te zijn. Hij gaat er weer heen met Sokka en Toph, en er blijkt een ondergrondse bunker te zijn, waarin de Vuurheer verblijft tijdens de zonsverduistering.

Zuko is er achter dat het zijn lot is om nog enkel het goede te doen. Hij probeert de groep van Aang ervan te overtuigen dat hij de Vuurstuur Meester van Aang moet worden. Katara gelooft nog niet in zijn plotselinge zoektocht naar goedheid.

Aang is klaar om te beginnen met zijn vuurmeester training. Maar als Zuko hem wil gaan lesgeven merkt hij dat hij zijn vuursturende krachten is verloren.

Sokka heeft 't gevoel dat zijn vader gevangenen is genomen door zijn schuld en hij besluit 'm te redden. Hij wordt waarschijnlijk gevangen gehouden op de Kokende Rots.

De vader van Sokka blijkt naar de Kokende Rots te zijn gebracht. Sokka verzint een tweede ontsnappingsplan met zijn vader. Ze veroorzaken een rel, ontvoeren de cipier en vluchten dan met de gondel.

De groep van Aang wordt aangevallen door Azula, maar Zuko redt ze. Iedereen eert hem, behalve Katara. Ze is boos op Zuko, omdat ze hem mede schuldig acht aan de dood van haar moeder, omdat hij en de moordenaar beide van de Vuurnatie zijn.

Aang en zijn groep gaan naar een toneelstuk over zichzelf. Ze raken zeer geïrriteerd over hoe hun rollen zijn neergezet, maar er zit veel waarheid in. Zo zien ze dat Katara, Aang, die verliefd op haar is, hem ziet als een broertje en wat voelt voor Zuko.

Als Sozin's komeet het Aardse Koninkrijk bereikt zal Vuurheer Ozai door middel van de kracht daarvan, de macht over de wereld overnemen. Aang moet 'm bevechten, maar voelt zich niet klaar en wil afhaken.

Aang is zoekende in een spirituele wereld naar zichzelf en de keuze die hij moet maken met betrekking tot het nemen van het leven van de Vuurheer. In de tussentijd gaat Zuko op zoek naar zijn oom om hem om hulp en raad te vragen met betrekking tot Aang.

De groep van Aang is op weg om te voorkomen dat de vloot het hele Aardse Koninkrijk platbrandt en Zuko probeert de bekroning van Azula tot Vuurheer te stoppen. Het geheel mondt uit in een heftig gevecht, wat Aang en zijn groep lijken te gaan verliezen.

Aang wint de strijd tegen de Feniks Koning Ozai en Zuko wint de strijd tegen Azula. De oorlog is voorbij en de weg naar vrede is begonnen. Zuko en Aang zijn vrienden en Aang en Katara blijken toch verliefd te zijn op elkaar.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Avatar

Avatar

Genre
Jaar
2007
Studio
Nickelodeon
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie