cover Drake & Josh

Drake & Josh (Seizoen 4)

Inbegrepen bij: Movies & Series
23 minuten
1
SD

Megan lijkt iets in haar schild te voeren, maar wanneer Drake en Josh haar volgen, zien ze dat ze een vriendje heeft. Eerste proberen ze te voorkomen dat hij haar zoent, maar daarna blijkt de jongen er meerdere vriendinnetjes op na te houden.

Josh biedt aan om voor de hond en de planten van mevr. Hayfer te zorgen terwijl zij een weekend weg is. De hond, Tiberius, blijkt echter niet van het bezoek te houden en Drake en Josh sluiten zichzelf op in het toilet.

Mindy en Josh hebben een relatie en alles gaat goed tot Mindy "Ik hou van je" zegt. Josh reageert hier heel slecht op en weet er geen raad mee.

Josh staat oog in oog met Henry Doheny, een ooit beroemde en steengoede goochelaar. Maar omdat Doheny behoorlijk veel aandacht van Drake en Josh opeist, krijgen de jongens het idee dat hij niet meer is wie hij ooit was.

Drake vergeet Josh zijn verjaardag en om het goed te maken, regelt hij kaartjes voor een show van Oprah. Op weg naar de opnames rijdt Josh Oprah echter aan. Ook het aanbieden van zijn excuses in het ziekenhuis loopt niet goed af dankzij Drake.

Drake en Josh besluiten samen een auto te kopen, maar wanneer ze het niet eens kunnen worden, koopt Drake van het geld een orang-oetan. Wanneer iemand tienduizend dollar biedt, verkopen ze hem weer, maar de koper blijkt een enge dokter die apen eet.

Drake en Josh geven zich op voor het programma Pump My Room. Of eigenlijk geven ze hun ouders op. Als cadeau voor hun trouwdag willen ze de woonkamer laten verbouwen. Het programma blijkt alleen nep.

Drake en Josh schieten hun modelraket in de boomhut van de buren, die daardoor afbrandt. Ze moeten een nieuwe boomhut bouwen voor de buren en dat lijkt heel aardig te gaan. Al snel blijkt echter dat ze toch niet zo handig zijn.

Josh daagt Drake uit voor een weddenschap. Wie kan de meeste meiden versieren in een week? Drake wordt echter verliefd op Carly en wil de weddenschap stoppen, maar dan hoort Carly wat het plan was en voelt ze zich gebruikt door Drake.

Drake wint een helikoptervlucht met parachutesprong in de bioscoop, maar Audrey en Walter willen niet dat hij gaat. Hij gaat toch en uiteindelijk belanden hij en Josh samen in een vliegende helikopter zonder piloot.

Drake gaat met zijn band optreden, maar het weer gooit roet in het eten en dat terwijl Walter mooi weer had voorspeld. Walter wordt door zijn baas meteen op zijn nummer gezet.

Drake en Josh moeten naar de bruiloft van hun oudtante Catherine. En ze moeten op tijd zijn, want zij hebben de bruidstaart bij zich. Maar de reis verloopt niet helemaal zoals ze gehoopt hadden.

Josh besluit mee te doen aan een danswedstrijd van een tv-zender en Drake hoort dat hij blijft zitten dit jaar. Maar dan komt hij erachter dat er bij de danswedstrijd ook studiepunten te verdienen zijn, en hij pakt Josh zijn danspartner af.

Drake en Josh worden opgepakt met valse id-bewijzen. Audrey en Walter besluiten om ze op te geven voor een politieprogramma om ze een wijze les te leren. Maar tijdens het programma wordt de auto waarin ze zitten gekaapt door een echte crimineel.

Door Drake zijn schuld komt Josh te laat voor een proefwerk en dat is voor Josh de druppel. Hij besluit niet meer met Drake om te gaan. Drake is ervan overtuigd dat Josh niet zonder hem kan, maar het tegendeel blijkt waar.

Drake en Josh worden uitgenodigd voor het grootse verjaardagsfeest van Thornton. Wanneer Drake echter met Thorntons vriendin zoent, wordt de uitnodiging ingetrokken, maar de broers laten het daar niet bij zitten.

Eric slaat Drake per ongeluk een blauw oog, maar al snel doet het gerucht de ronde dat hij het expres gedaan heeft. Eric wordt een held, maar Drake wil de roddels stoppen. Josh wordt jaloers nadat hij Mindy met een andere jongen ziet.

Drake en Josh denken dat ze Megans hamster vermoord hebben. Nadat ze verrassend genoeg niet boos wordt, raken de jongens totaal achterdochtig uit angst dat Megan alsnog wraak gaat nemen.

Drake heeft een nieuw nummer en Spin City Records is zeer geïnteresseerd, maar zijn 'manager' Josh tekent een contract waarbij hij Spin City Records alle creatieve vrijheid geeft.

Drake heeft een nieuw nummer en Spin City Records is zeer geïnteresseerd, maar zijn 'manager' Josh tekent een contract waarbij hij Spin City Records alle creatieve vrijheid geeft.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Drake & Josh

Drake & Josh

Genre
Jaar
2006
Studio
Nickelodeon
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie