cover Fired by Mum and Dad

Fired by Mum and Dad (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
56 minuten
1
HD

Robyn is al door 30 bazen ontslagen, dus als ze een kans krijgt bij een van de beste schoonheidssalons, vliegen de vonken ervan af. Als ze bedrijfseigendommen vernielt en scheldt waar de klanten bij zijn, belt de baas haar ouders.

Molly heeft al heel vaak ontslag genomen. Nu krijgt ze een kans op een droombaan als modellenagent. Kan ze het na een verknalde casting nog goedmaken of verknalt ze deze geweldige kans en wordt ze ontslagen door pa en ma?

Hoopvol actrice Emily komt te werken in een pretpark, maar irriteert haar bazen al snel omdat ze constant in het middelpunt wil staan. Weet ze zich te herpakken of mist ze de kans van haar leven en wordt ze ontslagen door pap en mam?

Antonio heeft een probleem met autoriteit en uit z'n woede in boksen. Z'n moeder is blij als hij een baan krijgt als evenementencoördinator, maar als ze z'n gedrag ziet, is ze laaiend. Kan hij het goedmaken met het feest van de eeuw?

Jasmine woont in een luxe huis en hoeft niet te werken. Maar haar ouders worden gek van haar luizenleven. Als ze een baan bij een modehuis kan krijgen, pakt ze die kans aan. Maar haar ouders worden al snel gebeld om haar wangedrag te zien.

Feestbeest Jodie krijgt een droombaan bij Sotheby's, maar het gaat bergafwaarts zodra ze haar baas tegen zich in het harnas jaagt. Ze denkt dat ze de baan krijgt, maar ze wordt opgewacht door haar boze ouders.

Joe krijgt de laatste waarschuwing van z'n ouders. Hij krijgt z'n droombaan bij een evenementenbureau, maar als hij dronken wordt op het werk, worden z'n ouders erbij gehaald. Kan Joe het goedmaken bij een groot feest met Little Mix?

De rijke maten van Todd financieren z'n luxe leventje. Z'n ouders zijn blij nu hij een echte baan heeft. Die kans verpest hij echter door met z'n mentor te flirten en z'n collega's te beledigen. Zet hij dat nog recht of wordt hij ontslagen?

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Fired by Mum and Dad

Fired by Mum and Dad

Jaar
2015
Studio
MTV
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie