cover Grossbusters

Grossbusters (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
31 minuten
1
HD

Deze smerige aflevering brengt ons smerige student Melania, met een kamer zo goor dat ze in de studeerkamer slaapt, en Justin die graag selfies instagramt, maar z'n kamer is instagruwelijk goor.

In deze aflevering: Maggie uit Connecticut heeft wantsen in haar kamer. En kapster Franchely laat haar cavia los rondlopen, waardoor er overal in haar kamer dierenpoep ligt.

Richard uit Houston Texas is zo vies dat zijn kat zijn kamer als kattenbak gebruikt en modegek Kalyn heeft kleren als tapijt.

David is genomineerd door z'n moeder omdat z'n tienerkamer vol vieze handdoeken ligt en muf ruikt. De volgende viespeuk, Haley, is zo lui dat haar hele familie haar nomineert.

We gaan in Texas naar Darius, die een bedwantsenplaag heeft. En Evan krijgt een onverwachte verrassing van modepop Wiktoria uit Chicago, wier vriend het zat is dat ze in een smerig huis woont.

In deze vieze aflevering heeft leraar-in-opleiding Elenilson hulp nodig met z'n door kakkerlakken geplaagde kelderappartement. De vrijgezelle Arielle moet haar leven op orde krijgen als ze liefde wil vinden.

Evan moet bijna overgeven wanneer hij Christian ontmoet, die met kakkerlakken knuffelt in z'n donkere hol. De knappe Paige en haar ranzige huis zijn een verontrustende combinatie.

Evan heeft een grote schok in petto: Hij ontmoet Joni die haar snotjes op haar muur smeert. En Carina woont als een vampier in een kerker die zo eng is dat haar vriendje niet durft te logeren.

DJ Jevon wil een woning die net zo cool is als hij eruitziet, maar met zijn smerige huis komt hij niet ver. De vrijgezelle Brittany wil weer de datingwereld in, maar een mierenplaag steekt daar een stokje voor.

Advocate Julie wordt opgegeven door haar vader, die bang is dat haar kamer een varkensstal blijft. Evans uitspraak is dat ze moet veranderen, net als student Hayley, wiens kamer één grote vuilnisbak is.

De allerergste goorlappen en hun vieze gewoontes. Van snotmuren tot schimmel en dierenpoep, deze types zijn serieus smerig.

Het vieste van het vieste, de allerergste kamers van het hele seizoen. Van klamme kerkers tot plagen en zelfs plassen kots; deze mensen veranderen goede kamers in zwijnenstallen.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Grossbusters

Grossbusters

Genre
Jaar
2015
Studio
MTV
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie