cover Ridiculousness

Ridiculousness (Seizoen 7)

Inbegrepen bij: Movies & Series
31 minuten
3
HD

In deze gloednieuwe aflevering van Ridiculousness voegt 50 Cent zich bij Rob, Stee-Lo en Chanel om het over z'n Rotverjaardag te hebben, mensen te bekijken die De Bouw Van 50 hebben en anderen die net als 50 altijd De Show Stelen.

In een nieuwe aflevering van Ridiculousness komt rapper Action Bronson langs bij Rob, Sterling en Chanel om z'n worsteltalent te laten zien in Bronsonmania en te kijken naar wat dansende blanken.

In deze gloednieuwe Ridiculousness behandelen Mac Miller, Rob, Sterling en Chanel 'Berijdlust' en 'Vakantiepijn' en bespreken ze hoe je het beste je kont kunt beschermen in 'Scherm Je Gat Af'.

Rob, Sterling en Chanel houden een welverdiende karatepauze, proberen te ontdekken wat er mis is met defecte huisdieren en spelen het klassieke spelletje 'kop of munt'.

In deze gloednieuwe aflevering behandelen Nitro Circus-stuntman Andy Bell, Rob, Sterling en Chanel een aantal Nitro Sideshows en het fenomeen 'Straatdansrennen'.

In deze aflevering van Ridiculousness is acteur en rapper Machine Gun Kelly te gast. Hij en Rob genieten van 'Wild Boys', vluchten voor de 'Lolpolitie' en leren dat je bang moet zijn voor 'Luchtdoodskisten'.

In een nieuwe Ridiculousness vergezellen trickshot-supersterren Dude Perfect Rob, Sterling en Chanel om te genieten van 'Dudebrations', de pijn te voelen van 'Dud Perfect' en te leren over de gevaren van 'Slechte Garretts'.

In deze aflevering is model en actrice Charlotte McKinney te gast bij Rob, Sterling en Chanel om wat 'Dirty Secrets' te vertellen, wat 'All Natural Beef' te proeven en de billen samen te knijpen voor de categorie 'Spike My Butt'.

In deze nieuwe aflevering van Ridiculousness worden Rob, Steelo en Chanel verrast door een paar 'Wookiees', nemen ze het op tegen 'Moordmachines' en kijken ze naar de verwoesting van explosieve 'Tikkende Tijd-Mams'.

In deze gloednieuwe Ridiculousness behandelen Rob, Stee-Lo, Chanel en motorcrossmaniak Robbie Maddison 'Mini Madd Asses' en zorgen ze voor wat flinke 'Gramage'.

In deze gloednieuwe aflevering van Ridiculousness ontwijken Rob, Chanel en Sterling een aantal "No Look Slaps", slaan ze op de "Sensi-Button" en ervaren ze het dramatische van "The Circle Of Life".

In een nieuwe aflevering van Ridiculousness heeft Rob WWE-Diva Paige te gast. Hij leert hoe het is om een 'Born Badass' te zijn, kijkt hoe 'Everyday Divas' ruziën en leert hoe je iemand beledigt met 'Proper Smack'.

In deze nieuwe aflevering van Ridiculousness staat Sterling in de spotlights. Rob doet de Steelo Vision Test met hem, iedereen krijgt Trill Advice en ze ontsnappen aan de Brim Reaper.

In deze nieuwe aflevering van Ridiculousness laat Travis Scott aan Rob, Chanel en Sterling zien hoe het is om "Getting Action Figured" te worden, de "Antidote Side Effects" te verdrijven en te feesten met wat "Masters Of The Dark."

In een nieuwe Ridiculousness is American Idol Winnares Jordin Sparks bij Rob, Chanel en Sterling om Nat & Bang te worden, honden in de weer te zien met ballen en te leren dat het lastig ademhalen is met No Air.

In een nieuwe Ridiculousness wagen Rob, Sterling en Chanel zich aan 'wedstrijdslapen', krijgen ze een 'beestenshock' en beleven een 'brakke zondag'.

In een nieuwe aflevering van Ridiculousness brengt Grammywinnend producer en DJ Diplo een bezoek aan Rob, Chanel en Sterling. Ze redden de situatie met Peacekeepers en geven Mad Indecent Block Parties.

In een nieuwe Ridiculousness kijkt motocrosskampioen Ryan Villopoto met Rob, Sterling en Chanel wanneer het tijd is om te stoppen en naar geruzie op de werkvloer.

In deze nieuwe aflevering laten countryzanger Tyler Farr Rob, Chanel en Sterling zien wat de helende kracht van 'Redneck-therapie' is, hoe je 'Afziet In Vrede' en wat 'Buitenboordzaakje' precies betekent.

In deze nieuwe aflevering van Ridiculousness is Jackass- en Wildboyz-ster Chris Pontius te gast. Chris, Rob, Chanel en Sterling beleven Natuurlijke Vreemdheid en dansen met Partyboys.

In een nieuwe Ridiculousness laten Rob, Chanel en Sterling NASCAR-coureur Chase Elliott praten over 'Hall Of Fame Vaders', een 'Zereronde' maken en gebruik maken van een 'Persoonlijke Pitcrew'.

In een nieuwe Ridiculousness worden Rob, Chanel en Sterling vergezeld door rapper en realityster Ja Rule. Ze 'houden hem op de green', slaan op de vlucht voor 'Ja Ghouls' en worden tot waanzin gedreven door 'Rotjochies'.

Rob, Chanel en Sterling botsen in deze nieuwe aflevering met 'Space Invaders', doen een stevig dutje na een 'Slumber Punch' en zien welke rare dingen er gebeuren als katten 'Too Much Nip' krijgen.

In een nieuwe Ridiculousness hebben Rob, Chanel en Sterling rapper/producer Sage the Gemini te gast om te kijken naar Niet Zo Blij Dat Ik Glij, Overgast en om te verkondigen: I Love Sparks!

In een nieuwe Ridiculousness hebben Rob, Chanel en Sterling een gast die helemaal uit Groot-Brittannië komt. YouTuber Sam Sadler kijkt naar 'Pins And Needles' en wordt bang van 'Scared Forever'.

In een nieuwe Ridiculousness verwelkomen Rob, Chanel en Sterling model Ireland Baldwin en vieren wat "Bald Wins," nemen "Aso-Paarden" op de hak en leren hoe het is om te leven met "Outside Deficit Disorder."

Een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness! Chris "Drama" Pfaff is te gast bij Rob, Chanel en Sterling. Ze worden "Totaal Roekeloos", gaan mee met "Dubieuze Vluchten" en ontkomen op het nippertje dankzij "Levensredders".

In een nieuwe Ridiculousness bekijken Rob, Chanel en Sterling hardwerkende apen in "Bananen Zijn Niet Gratis", gaan op de vuist in "Stripe Club" en doffen zich op voor een paar "Formele Klappen."

In een nieuwe aflevering van Ridiculousness worden Rob, Chanel en Sterling vergezeld door zangeres Zara Larsson voor een potje 'Beast Catching', het vergieten van wat 'Beyonce Tears', en het meezingen met 'Worstest Love Of All'.

In deze nieuwe Ridiculousness viert het hiphopduo Rae Sremmurd samen met Rob, Chanel en Sterling 'Sremmlife', raken 'Erger Dan Het Lijkt' gewond en roepen 'Haal Haar Op'.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Ridiculousness

Ridiculousness

Genre
Jaar
2015
Studio
MTV
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie