cover Teen Mom UK

Teen Mom UK (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
54 minuten
1
HD

In het nieuwe programma Teen Mom UK ontmoeten we vijf energieke Britse meiden die met baby's, vriendjes, carrières en gebroken harten te maken hebben. Het is een achtbaan van hoogtepunten, dieptepunten, liefde en teleurstellingen.

Tranen, ruzies en ware liefde in Teen Mom UK. Mia krijgt een baby, Megan neemt een beslissing en Amber heeft ruzie met Ste om de doop. Naomi gaat de confrontatie aan en Chloe maakt zich zorgen om haar gewicht.

In aflevering 3 van het nieuwe Teen Mom UK: Amber gaat op date, Mia heeft moeite met nachtvoedingen, Chloe schrijft Marley in voor modellenwerk, Dylan koopt een paard voor Megan en liefde is ver te zoeken voor Naomi en Raphael.

Chloe wordt 18, maar kibbelt met Jordan op haar avondje uit. Megan en Dylan gaan naar Spanje om hun problemen te vergeten. Mia confronteert Maggie, Naomi ondervraagt Raphael, en Amber en Ste organiseren Brooklyns doop, maar er zijn tranen.

Chloe en Jordan gaan naar Spanje, maar laten de liefde thuis. Amber ruziet met Ste, Mia is boos op vaderdag, Dylan vindt Megans 18e verjaardags-outfit helemaal niks en Naomi stelt Raphael een ultimatum.

Meer drama in aflevering 6. Mia heeft een confrontatie met Erin; Amber en Ste gaan in therapie; Chloe en Jordan nemen een pauze; Naomi dumpt Raphael en Megan en Dylan's verlovingsfeest eindigt in tranen.

Megan wil nog een baby. Mia gaat voor het eerst uit sinds Marliya's geboorte en Chloe neemt Jordan terug. Naomi wordt boos als een onverwachte gast op Kya's feest langskomt en Amber maakt een planning voor haar toekomst.

Megan heeft een baby-verrassing voor Dylan, Naomi wil Raphael niet meer en ontmoet een nieuwe man, Chloe en Jordan zoeken een huis, Mia wil trouwen en Ste vertelt Amber dat ie een nieuwe liefde gevonden heeft.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Teen Mom UK

Teen Mom UK

Jaar
2016
Studio
IPS
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie