cover Ex on the Beach

Ex on the Beach (Seizoen 5)

Inbegrepen bij: Movies & Series
66 minuten | Engels
3
HD

Dit is Ex On The Beach All Stars. Gaz wordt verleid door Jemma, rivalen Bear en Jordan gaan allebei voor Chloe en er hangt liefde in de lucht voor Olivia en Liam. Maar het barst pas echt los als de eerste ex aankomt.

Jemma is in tranen als de volgende ex aankomt en niet alleen Jemma kijkt op tegen zijn komst. Bear komt nergens met Chloe, maar als de spanningen oplopen tijdens een dramatische avond, heeft Bear het laatste woord.

De vijfde gast op het strand veroorzaakt chaos voor Jemma. Eerst klikt het goed met Jemma's ex Hawley, maar na haar aankomst gaat het mis tussen de meiden. Kayleigh krijgt een verrassing van haar ex, wat een drama voor het huis betekent.

De spanning is om te snijden als Holly en Hawley elkaar in vuur en vlam zetten, maar de komst van de zesde ex zet de boel echt op stelten. Flirten en andere zaken veroorzaken drama voor iedereen en zelfs tranen bij Holly.

Jemma en Hawley praten het eindelijk uit, Charlotte wordt boos op Bear en Olivia moet Lillie de waarheid vertellen. Als de volgende ex aankomt, vliegen Jemma en Holly elkaar in de haren. Het gaat niet allemaal volgens plan.

Bear en Hawley strijden om Lillie, maar zij moet nog wat uitpraten met Gaz. Charlotte komt ergens achter als ze op date wordt gestuurd, maar als de volgende ex aankomt en verwarring veroorzaakt, kon niemand voorspellen wat er gaat gebeuren.

Iedereen probeert al het gezeur naast zich neer te leggen, maar 'n rustig avondje wordt het niet. Lillie wordt closer met Bear, Charlotte heeft problemen en Jemma zit aan haar limiet. De nieuwe ex veroorzaakt weer tranen voor 't slapengaan.

De aankomst van een nieuwe ex haalt een oude wond open bij één villabewoner en een andere ex zorgt voor nieuwe intriges. De bewoners moeten niet vergeten dat ze overal op voorbereid moeten zijn.

Bear is nog steeds op zoek naar liefde in de chaos na de aankomst van de volgende ex. Voor sommigen laait het vuur op, maar je kunt je branden aan oude vlammen. Lillie hoopt dat ze lol gaat hebben, maar de Terreurtablet zorgt voor drama.

Het is de laatste dag in de villa en met het eind in zicht voor de All Stars moeten er nog wat zaken worden rechtgezet. Maar eerst zal er nog één ex arriveren. Zal er ook maar iemand de liefde vinden en de villa gelukkig verlaten?

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Ex on the Beach

Ex on the Beach

Genre
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
MTV
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie