cover Catch A Contractor
Catch A Contractor (Seizoen 3)
56 minuten

Movies & Series
Beschikbaar van 01-07-2017 tot 01-10-2017

Catch A Contractor (Seizoen 3)

(Seizoen 3)

56 minuten
1
HD

Een familie wordt uit elkaar gerukt nadat hun aannemer twee badkamers weghaalt en ervandoor gaat met het geld. Adam en Skip proberen dit mysterieuze individu op te sporen om hem te straffen en de familie te herstellen.

De hoop op een droomtuin van een gezin wordt een nachtmerrie als hun aannemer er vandoor gaat. De hel barst los als ze de foute aannemer vinden.

Een vrouw laat haar huis verbouwen om voor haar zieke vader te zorgen, maar de aannemers die ze inhuurt gaan ervandoor met haar 57.000 dollar en laten een ramp achter. Het gaat van kwaad naar erger als de aannemers worden geconfronteerd.

Een gezin zit met de gebakken peren als hun aannemer een geruïneerde keuken en een kapotte trap achterlaat. Adam, Skip en het team merken dat ze de aannemer niet zomaar even kunnen lokken.

Adam en Skip gaan achter een stel klussende broers aan en proberen een single vader te helpen zijn huis te herstellen. Het rampzalige werk komt aan het licht als de woedende aannemer met z'n vuist door de muur slaat.

Een single moeder en haar dochter zijn niet meer veilig als een aannemer hun huis blootstelt aan een gevaarlijke steeg en dan verdwijnt. Kunnen Adam & Skip hem vinden als hij onder een andere naam naar Mexico vlucht?

Een stel staat op het punt te scheiden als een aannemer ze achterlaat met ruzies over de overstroomde slaapkamer en badkamer die hij verwoest heeft. Adam en Skip proberen de aannemer z'n bende te laten repareren.

Een gezin zonder badkamer is geschokt als ze zien wat hun aannemer in hun muur heeft achtergelaten. Adam en Skip proberen deze glibberige aannemer naar z'n klus terug te slepen, maar hij begint spontaan te huilen.

Een gehandicapte vrouw koopt een swim-spa om te revalideren. Maar de aannemer gaat er met haar geld vandoor voor die is geplaatst. Kunnen Adam en Skip de aannemer ervan overtuigen om de waarheid te vertellen en z'n gedrag te veranderen?

De verbouwing van een keuken verandert in een nachtmerrie, waardoor het gezin moet koken met een magnetron en afwassen met een tuinslang. Adam en Skip proberen de prutser van een aannemer op te sporen om hem de klus goed te laten afmaken.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Catch A Contractor

Catch A Contractor

Jaar
2015
Studio
IPS
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
1 oktober 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles in-1-pakket Connect & Play Complete of Max.

Bestel Movies & Series