cover Switched at Birth
still Ziggo On Demand Switched at Birth

Switched at Birth (Seizoen 6)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
2 g t
HD

Daphne en Bay keren na een telefoontje dat er een noodgeval is terug uit China.

Een controversiële foto van Daphne en Mingo gaat viraal, de studenten op hun universiteit zijn verdeeld.

Toby en Lily komen met de kleine Carlton terug uit Londen en verrassen iedereen met een spontaan huwelijk bij de familie Kennish.

Nadat Daphne en Sharee getuige zijn van een bedreiging aan de Black Student Union, probeert Daphne de oplopende raciale spanningen op de campus te duiden.

The Black Student Union komt in verzet tegen het bestuur van de universiteit, en de studenten gaan elk op eigen wijze om met hun frustratie. Iris belooft haar hongerstaking voort te zetten, totdat de studenten die verantwoordelijk zijn voor een racistische actie geschorst zijn, terwijl Sharee handtekeningen werft en probeert meer studenten zich bij hen te laten aansluiten.

Daphne gaat als vrijwilliger aan de slag bij de kliniek om extra studiepunten te verdienen en komt haar oude mentor tegen, dokter Jackson. Ze wil graag de strijdbijl begraven, maar begint zich zorgen te maken als duidelijk wordt dat het hem moeite kost om zijn patiënten juist te behandelen. Mingo leidt de jaarlijkse "Kangaroo Krawl," maar Daphne ziet zijn onbezonnen gedrag als een reactie op het incident op het gekostumeerde feest.

Nu ze geconfronteerd worden met Ally, die het hart van Angelo gekregen heeft, worden Bay en Daphne overspoeld door herinneringen aan hun vader en moeten ze beslissen of ze deze onbekende in hun leven toelaten.

Bay en Ally moeten de elektriciteitsrekening betalen en besluiten een "lichten aan"-feest te geven boven de Cracked Mug.

Travis en Bay gaan bij zijn biologische moeder eten, maar het weerzien brengt pijnlijke herinneringen boven aan het seksueel misbruik in zijn jeugd. Daphne overweegt Chris te helpen een test te vervalsen. Regina krijgt onverwacht bezoek.

Daphne krijgt bij een gesprek voor een stage te maken met discriminatie, en Bay krijgt eindelijk erkenning als succesvol kunstenaar met een reportage in een tijdschrift, en er wordt een feestje gegeven.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Switched at Birth

Switched at Birth

Genre
Regisseur
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie