cover TripTank
TripTank (Seizoen 2)
27 minuten

Movies & Series
Beschikbaar van 01-07-2017 tot 01-10-2017

TripTank (Seizoen 2)

(Seizoen 2)

27 minuten
3
HD

Een speciale kerstaflevering van TripTank. De Kerstman krijgt een hypo, Gary wordt in de maling genomen op zijn kerstfeest en een meisje ontmoet de Juggalo-ouders van haar vriend.

Bethiffer spoort terroristen op in het winkelcentrum, de aliens gebruiken een 'geluidsmachine' met onbedoelde gevolgen in Jeff & Some Aliens, en de mannen van Suck It, Gary halen een grap uit met Gary in een waterpark.

Jerk Chicken gaat een middag eropuit, cowboys kijken wie de kleinste pik in het westen heeft en Steve en Roy staan in een lange rij voor de wc.

Een gevallen burgemeester staat de pers te woord tijdens een insectenapocalyps, een luidruchtige ninjasluipmoordenaar doet z'n werk en de Dierenhuurmoordenaar probeert een vlieg om te leggen.

Familie van Stand-up Vader is ontevreden met z'n 'Rocko'-typetje, Bootf**ker McGillicutty presenteert een nieuwe editie van 'Pills, Pills, Pills' en Sir Ian vecht met een zwarte magiër.

Gary krijgt vogelpoep over zich heen, een boze baas eist ontbijtgranen en Steve wordt klein gemaakt om een herinnering van Roy te kunnen uitwissen.

Een Bond-schurk wordt een succesvolle komiek, een vent die 'je vrouw'-grappen maakt wordt kwaad als de rollen worden omgedraaid en een clown vecht tegen een mimespeler in "Versus".

Jeff gaat op vakantie naar een andere planeet, een feeënpeetmoeder heeft te veel gedronken en een vrouw gebruikt haar vagina als handtas.

Jerk Chicken bezoekt een stripclub, een groep bosdieren maakt een jurk voor Assepoester en directeur Buck LaFontaine houdt huis in het Trip Tank-kantoor.

Sammy probeert van de tv-serie "Jeff & Some Aliens" een hit te maken, Ricky het Ruimteschip probeert een bendeoorlog te voorkomen en Chaz Sinclair geeft een vrijgezellenfeest in zijn luxueuze villa.

Een kind doet mee aan een rollenspel via de webcam, op Ellis Island worden de namen van immigranten veranderd en in "Suck It, Gary!" proberen de jongens grappen uit te halen met Gary in het winkelcentrum.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover TripTank

TripTank

Genre
Jaar
2014
Studio
Comedy Central
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
1 oktober 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles in-1-pakket Connect & Play Complete of Max.

Bestel Movies & Series