cover Castle
still Ziggo On Demand Castle

Castle (Seizoen 8)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
3 g a t
HD

Castle en Beckett proberen te wennen aan Becketts nieuwe carrière als een telefoontje van een mysterieuze vreemde een explosieve reeks van gebeurtenissen in gang zet.

Beckett krijgt een mysterieuze tip uit haar verleden. Dat leidt ertoe dat ze moet vechten voor haar leven omdat een team huurmoordenaars haar op de hielen zit. Terwijl Castle uitzoekt waarom z'n vrouw op de vlucht is, moet Beckett erachter zien te komen wie haar willen vermoorden voordat ze daarin slagen.

Als Castle's idool, een teruggetrokken auteur, dood wordt gevonden, is Castle vastbesloten de moord op z'n held op te lossen. Maar als Beckett en hij dieper graven, ontdekken ze dat de waarheid vreemder is dan fictie.

Het lichaam van een lid van de plaatselijke studentenvereniging wordt gevonden. Hij is gruwelijk vermoord. Castle gaat undercover als hoogleraar om toegang te krijgen tot de wereld van het slachtoffer. Maar Beckett en hij ontdekken al snel dat er achter alle studentenlol duistere geheimen schuilen die de universiteit verborgen wil houden.

Als een kunstwerk van onschatbare waarde wordt gestolen en de vervoerder ervan wordt vermoord, moeten Castle en Beckett samenwerken met de hoofdgetuige om het schilderij op te sporen en de moordenaar te ontmaskeren.

Om de gewetenloze moordenaar van een verleidelijke oplichter pakken, moeten Castle en Beckett de elite van New York onder de loep nemen. Ondertussen maakt Castle plannen om Beckett op hun eerste trouwdag te verrassen.

In deze winterfinale onderzoeken Castle en Beckett de moord op een entertainer op een cruiseschip, maar dan zitten ze ineens op zee met de moordenaar in de val.

Rechercheur Slaughter (gastrol van Adam Baldwin) vraagt Castle om hulp bij het oplossen van een belangrijke berovingzaak. Als een lichaam wordt gevonden dat met de misdaad te maken heeft, wordt Slaughter de hoofdverdachte in de zaak, die nu een moordzaak is. Castle moet een beslissing nemen: is hij schuldig of gaat hij helpen z'n onschuld te bewijzen?

Als een lichaam in het theater van Martha's nieuwste show wordt gevonden, leidt het onderzoek van Castle en Beckett hen naar de onverwacht gevaarlijke en competitieve wereld van a capella.

Castle moet verschijnen in de rechtszaal omdat hij kroongetuige is in een moordzaak die vijf maanden eerder speelde. Maar als er nieuwe informatie boven tafel komt, voeren Beckett en hij een race tegen de klok om een rechterlijke dwaling te voorkomen.

Als de zoon van een Russische diplomaat wordt vermoord, belanden Beckett en Castle in een gevaarlijk spel van internationale misdaad en vergelding.

Castle wordt gevangengenomen en wordt gedwongen met vreemden rare puzzels en slimme spelletjes op te lossen. Ondertussen voeren Beckett en het team van het 12e district een race tegen de klok om Castle te bevrijden en een moordenaar te grijpen.

Beckett en het team van het 12e district onderzoeken de moord op een student die Engels als tweede taal studeerde. Als zijn klasgenoeten niet met de politie willen praten, gaat Castle undercover als een Frans-Canadese immigrant. Zo komt hij te weten dat het slachtoffer twee kanten had.

Castle keert terug naar LA om duidelijkheid te krijgen over zijn ontvoering. Maar zijn leven loopt gevaar als hij door de legendarische Greatest Detective Society wordt gerekruteerd om een moord op te lossen.

Als een rekruut van de politieacademie wordt vermoord, keren Beckett en het team terug naar hun oude school om onderzoek te doen. Ondertussen moet Castle rekening houden met een beslissing die grote consequenties heeft voor Beckett en hem.

Een aanwijzing bij de plaats waar een bestuurder van een gepantserde wagen wordt gedood, leidt Beckett en Castle naar een oude zaak die is opgelost door Esposito. Complicaties ontstaan als blijkt dat Esposito wellicht niet alles heeft verteld over zijn relatie met de dader.

De moord op een man die te maken heeft met de smokkel van Turkse voorwerpen stuurt Castle, Beckett en hun team achter een gestolen antiek voorwerp aan, waarvan wordt gedacht dat het Aladdins wonderlamp is, in de hoop dat het hen naar de moordenaar leidt.

Nadat Hayley een oude vriend een gunst verleent, raakt ze betrokken bij een moord en een cyberterreuraanval. Nu moeten Beckett en Castle de zaak oplossen en Hayley's naam zuiveren.

Een aimabele veiligheidsinspecteur overleeft op miraculeuze wijze een poging to vergiftiging, maar als hij er nog een overleeft, is het een raadsel voor Castle en Beckett dat ze moeten oplossen.

Nadat een filmster die theateracteur is geworden op mysterieuze wijze wordt vermoord, gaan Castle en Beckett achter de schermen op zoek naar de dader.

Als een gestoorde man met een bijl, ontsnapt uit een psychiatrische inrichting, dood neervalt in Castle's kantoor, leidt het onderzoek van Castle en Beckett ertoe dat Castle vermoedt dat de dood van de man het werk is van de antichrist.

Met hun beste aanwijzing zijn Castle en Beckett klaar om het op te nemen tegen LokSat. Maar een onverwachte wending brengt hun zaak, en hun leven, in gevaar.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Castle

Castle

Genre
Regisseur
Jaar
2015
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie