cover The Fosters
The Fosters (Seizoen 4)
41 minuten | Engels

Movies & Series
Beschikbaar van 15-05-2017 tot 14-11-2017
still Ziggo On Demand The Fosters

The Fosters (Seizoen 4)

(Seizoen 4)

41 minuten | Engels
2
HD

De Anchor Beach-school wordt vergrendeld als blijkt dat Mariana's verwarde vriend Nick de opslag van zijn vader in brand heeft gestoken en zijn vaders wapen in zijn bezit heeft.

De spanning is om te snijden als de familie Adams Foster thuiskomt na de vergrendeling van de school.

In de nasleep van de vergrendeling van de school geven leerlingen Mariana de schuld van wat Nick heeft gedaan. Callie wordt ook gepest op school en door haar ongepaste reactie wordt ze geschorst.

Brandon ondervindt hoe het volwassen leven is met zijn vriendin en haar kind. Ondertussen krijgt Cortney van haar ex de voogdijpapieren. Callie werkt aan haar project en krijgt verontrustend nieuws over een van haar voormalige pleegbroers.

Lena wordt 40 en er wordt een seventies-feestje voor haar georganiseerd. Callie en Aaron gaan op bezoek bij Kyle, Callie's vroegere pleegbroer, in de jeugdgevangenis en bekijken of zijn zaak heropend kan worden.

Lena is geschokt door het nieuws dat haar vader iets verzwijgt wat hen in gevaar kan brengen. Ze ontdekt ook een groot geheim van Brandon. Nick blijft Mariana onder druk zetten en ze wordt tegengewerkt door de mannelijke leden van haar STEAM-team.

Als de biologische vader van Jesus, Gabe, niet op zijn werk verschijnt, valt Jesus voor hem in en raakt daarbij gewond. Een uitgeputte Mariana, die het erg druk heeft met haar STEAM-project, neemt Jesus' ADHD-medicijn voor extra energie. Callie en AJ komen in een pijnlijke situatie terecht als Mike en Brandon onverwachts vroeg thuiskomen.

Mariana en Jesus doen mee aan een roboticawedstrijd in Californië en Lena maakt zich zorgen als Mariana door alle stress te competitief wordt.

Brandon gaat naar New York voor zijn auditie op het conservatorium en ontmoet een meisje dat hem dwingt om zijn relatie met Cortney eens onder de loep te nemen.

Callie en de rest voeren actie voor 'gerechtigheid voor Jack' op een muziekfestival om Justine's pleegzorgwet tegen te houden, maar door haar vasthoudendheid om Kyle's moordzaak te heropenen loopt ze gevaar.

In de nasleep van Jesus' gevecht met Nick over Mariana wordt Jesus bewusteloos geslagen. Op weg naar het ziekenhuis moet hij voor zijn leven vechten. Ondertussen loopt Callie gevaar als ze meelift met Troy en voelt Mariana zich schuldig omdat Jesus er door haar toedoen zo slecht aan toe is.

Jesus ligt in coma en droomt over dingen die er in zijn kamer in het ziekenhuis gebeuren en over dingen die er in zijn familie zijn gebeurd.

Callie is in afwachting van haar hoorzitting voor de jeugdrechter, terwijl Jesus nog in het ziekenhuis ligt. Stef en Lena worstelen met alle problemen in hun gezin.

Mariana heeft het moeilijk nu het uit is met Mat en gaat weer naar haar therapeut, terwijl Jesus met fysiotherapie begint.

Brandon steunt Emma in een moeilijke situatie, wat Jesus achterdochtig maakt over hun vriendschap. Als Jude hoort dat er op zijn school geen seksuele voorlichting wordt gegeven voor LHBT'ers, probeert hij er meer over te weten te komen via een dating-app voor volwassenen. Callie verwerkt haar ervaringen met de pleegzorg in een provocerende en prikkelende kunstinstallatie.

Sharon en Will komen terug naar het huis van de familie Adams-Foster met spannend nieuws. Om schoon schip te maken met Jesus schrijft Emma hem een brief, maar ze beseft al gauw dat hij zelf iets te verbergen heeft.

AJ laat Mike weten wat hij vindt van zijn adoptie, terwijl zijn relatie met Callie verslechtert. Stef begint met haar nieuwe werk op de afdeling Mensenhandel en krijgt gevoelens voor een andere vrouw.

Mariana haalt Gabe over te blijven en hen te helpen met hun boomhutproject. Brandon vraagt toestemming om in de garage te trekken, maar dat plan valt in duigen als Gabe er gaat zitten.

Nu de dag van Callie's rechtszitting nadert, presenteren Roberts advocaten een verdedigingsstrategie waar Callie fel tegen gekant is. Monte en Lena bundelen hun krachten om Drew tegen te houden. Stef wil de pooier van Diamond in de kraag vatten, en Jesus vraagt Gabe om zijn moeders niks te vertellen over zijn geheim.

Callie moet besluiten of ze schuld bekent en in ruil daarvoor maar drie jaar krijgt, of de zaak laat voorkomen en een hogere straf riskeert. Mariana wil actie gaan voeren met haar medeleerlingen als ze horen dat Anchor Beach een dure particuliere school wordt.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover The Fosters

The Fosters

Genre
Jaar
2013
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
14 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles in-1-pakket Connect & Play Complete of Max.

Bestel Movies & Series