cover The Fosters
The Fosters (Seizoen 3)
41 minuten | Engels

Movies & Series
Beschikbaar van 15-05-2017 tot 14-11-2017
still Ziggo On Demand The Fosters

The Fosters (Seizoen 3)

(Seizoen 3)

41 minuten | Engels
2
HD

De familie Adams Foster probeert de draad weer op te pakken na een vreselijk auto-ongeluk waarbij Mariana, Jesus en hun zwangere biologische moeder, Ana, betrokken waren.

Als onderdeel van hun jaarlijkse traditie nodigen Stef en Lena Mike uit voor een vaderdagbrunch. Jude verrast iedereen, en met name Callie, door z'n biologische vader, Donald, ook uit te nodigen.

Callie twijfelt of ze AJ wel kan vertrouwen. Stef verrast Lena met een nieuwtje over Monte. Jude heeft moeite om het trauma van het schietincident achter zich te laten.

Als Lena's halfbroer Nate op bezoek komt bij haar en haar ouders, wil Lena een excuus van hem horen voor het feit dat hij jaren geleden haar moeder heeft uitgescholden.

Callie haalt Brandon over om mee te gaan op een mysterieuze reis. Stef en Lena vinden een leeg doosje van een zwangerschapstest en vragen zich af of iemand in huis zich zorgen maakt of ze zwanger is.

Callie denkt dat ze haar 17e verjaardag met de familie viert, maar Jude verrast haar met een feest. Brandons vermoedens over AJ's gedrag bereiken een kritiek punt. Mariana en Callie kopen een auto.

Stef en Lena aarzelen om hun zegen te geven als de biologische opa van Mariana haar vertelt dat ze gedoopt moet zijn voor ze de peettante van Isabella, haar nieuwe halfzus, kan worden.

Als Rita's dochter onverwacht verschijnt, ziet Callie een andere kant van Rita en krijgt ze de reden van hun moeizame relatie te horen. Stef ontdekt een spoor naar de doorgereden bestuurder.

De familie gaat naar Idyllwild voor Brandons muziekwedstrijd, waar opgekropte gevoelens worden geuit en verstrekkende geheimen worden onthuld.

Terwijl ze zelf spanningen in hun relatie hebben, organiseren Stef en Lena een 40-jarig huwelijksfeest voor Lena's ouders. Callie staat voor de rechter die de gevolgen van haar daden zal bepalen.

Na zijn optreden in de Disney Hall wordt Brandon benaderd door een talentenscout van Juilliard, maar z'n enthousiasme verdwijnt als hij z'n moeder hoort praten over de financiële gevolgen.

Callie en Brandon zijn bezorgd dat hun geheim is ontdekt.

Jude maakt een nieuwe vriend. Brandon plant een rockmusical.

Mariana confronteert Stef en Lena met een gerucht op school. Nu de operatie eraan komt, neemt Stef de moeilijke beslissing wie de voogdij moet krijgen.

Terwijl Stef bijkomt van de operatie, maken zij en Lena zich ongerust als ze erachter komen dat Justina steun wil van Callie voor wetgeving waar zij niets van weten.

Brondons musical is in gevaar.

Mariana en Jesus zijn het niet eens over hun verjaardag.

Callie helpt Daphne om haar dochter terug te krijgen.

Mat en Mariana gaan om met hun gevoelens voor elkaar.

Een tragisch verlies leidt tot een moreel dilemma voor Callie.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover The Fosters

The Fosters

Genre
Jaar
2013
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
14 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles in-1-pakket Connect & Play Complete of Max.

Bestel Movies & Series