cover Black Market
Black Market (Seizoen 1)
22 minuten | Engels

Movies & Series
Beschikbaar van 22-07-2017 tot 20-10-2017

Black Market (Seizoen 1)

(Seizoen 1)

22 minuten | Engels
3 t
HD

Michael reist naar Newark, New Jersey, waar werkloosheid en een overheersend gevoel van hopeloosheid de traditie van joyriding heeft veranderd in een internationale criminele operatie.

Michael gaat naar Hout Bay, Zuid-Afrika, waar door een gebrek aan mogelijkheden tijdens de post-apartheidsjaren groepen lokale vissers zijn gaan stropen om te kunnen overleven.

Michael reist naar New York City, de plek waar het illegaal pokeren floreert, en ontdekt dat de grote verliezers soms degene zijn die de wedstrijden leiden.

Michael onderzoekt 'lean', een krachtige mix van softdrink en hoestsiroop, oorspronkelijk afkomstig uit Houston, Texas en een gevaarlijke popcultuursensatie is geworden.

Michael ontmoet de wapensmokkelaars die wapens in een eindeloze, niet te stoppen stroom uit Amerikaanse staten met soepele regelgeving naar staten met strengere regels smokkelen .

Michael bezoekt Londen waar jonge drugsverslaafden vlees en andere dagelijkse producten stelen om aan noodlijdende Britten te verkopen in een vicieuze cirkel van wanhoop en afhankelijkheid.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Black Market

Black Market

Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
VICE
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
20 oktober 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles in-1-pakket Connect & Play Complete of Max.

Bestel Movies & Series