cover Verhekst!
Verhekst! (Seizoen 3)
28 minuten

Movies & Series
Beschikbaar van 01-04-2017 tot 30-09-2017

Verhekst! (Seizoen 3)

(Seizoen 3)

28 minuten
1
HD

Emma ziet dat Mia staat te flirten met Daniel. Andi is op missie om de eerste menselijke Beschermer te worden. En Diego leert meer over het Kanai-zijn.

Emma wordt Rebellenbootcamp gestuurd omdat ze heeft getoverd in het openbaar. De V-3 worden gepakt voor een grap die ze niet gepleegd hebben.

Emma ziet Mia flirten met Daniel. Andi is vastberaden de eerste menselijke Beschermer te worden. Diego leert weer wat bij over kanais.

Emma en Andi proberen het magische rijk binnen te dringen. Maddie en Diego willen de relatie tussen heksen en kanays herstellen. Mia veroorzaakt problemen.

Jax verliest bijna z'n krachten, maar slaat zich boven verwachting door z'n examen heen. Op het zomerfeest feliciteert Emma hem daarmee onder de neus van Daniel. Mia krijgt door een spin de complete macht over Daniel.

Emma en Andi proberen er koste wat kost achter te komen waarom Daniel zo vreemd doet. De V3 worden beschuldigd van het mislukken van het Zomer-Zonder-Einde-feest.

Daniel blijft zich vreemd gedragen. Jax raakt zijn krachten kwijt. Mia weet op slinkse wijze Katie's vriendschap te winnen.

Mia en Daniel smeden boze plannen tegen Emma. Maddie probeert Katie ervan te overtuigen dat Mia geen goeie vriendin is.

Emma en Andi zijn ervan overtuigd dat Mia achter Daniels persoonlijkheids-verandering zit, maar ze kunnen niets bewijzen. Jax en Andi zoeken naar het ontbrekende stuk van het kristal.

Maddie en Emma proberen uit het conciërgehok te komen, Daniel en de Panters zijn op zoek naar Maddie en Emma. Diego en Mia komen nader tot elkaar.

Als Jax per ongeluk Andi onzichtbaar maakt, maakt ze gebruik van de situatie om Mia te bespieden. Mia zweert samen met Katie tegen Emma.

Andi en Jax proberen een oplossing te vinden voor de onzichtbaarheid van Emma. Intussen verdwijnt het Kristal de Caballero.

Het gekonkel van Mia bereikt een hoogtepunt als ze Andi bevriest. Diego wordt verscheurd tussen Mia helpen, of Andi bijstaan.

Als Jax weigert informatie te verstrekken over Emma's krachten, verandert de kring hem in een kangoeroe. Daniel en Andi moeten zorgen dat Phillip zich gedraagt op school.

Emma en Daniel moeten de kangoeroe vinden voordat Francisco de dierenambulance kan bellen. Mia daagt Diego uit tot een duel. Gigi probeert te achterhalen wie haar videospullen heeft vernield.

Emma en Andi willen van Phillip een mens maken. Intussen geeft Gigi haar camera-geheugen-kaart aan Black Hawk en traint Diego voor zijn Kanay-duel met Mia.

Emma en Andi hebben problemen met het veranderen van Phillip in een mens en worden nog eens extra tegengewerkt door Agamemnon en Desdemona, die Emma's plan helemaal niet zien zitten. Intussen vechten Diego en Mia hun Kanay-duel uit.

Emma stort in nadat ze een verboden spreuk heeft uitgevoerd.Mia dreigt de beelden op Gigi's geheugenkaart te onthullen aan het Magische Rijk. De V-3 bereiden een grap voor om wraak te nemen op de H2O.

Als Emma en Mia in een computerspel worden gezogen, moeten hun vrienden alle krachten bundelen om ze daar weer uit te halen. Lily en de Panters proberen de geheugenkaart van Gigi te pakken te krijgen, zodat Het Rijk niet zal worden ontdekt.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Verhekst!

Verhekst!

Genre
Jaar
2015
Studio
Nickelodeon
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 september 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles in-1-pakket Connect & Play Complete of Max.

Bestel Movies & Series