cover Hot in Cleveland
still Ziggo On Demand Hot in Cleveland

Hot in Cleveland (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
20 minuten | Engels
1 t
HD

In deze aflevering maken we kennis met Melanie Moretti, een schrijfster die in een scheiding zit, Joy Scroggs, een ongetrouwde schoonheidsspecialiste, en Victoria Chase, een soapster die ooit beroemd was. Tijdens hun vlucht naar Parijs moet het vliegtuig een noodlandig maken en ze belanden in Cleveland. Ze ontdekken dat de mensen hier, maar vooral de mannen totaal anders zijn dan die in LA. Melanie stort zich in een liefdesavontuur met loodgieter Hank en besluit om naar Cleveland te verhuizen, ze heeft zelfs een huis gehuurd. We maken ook kennis met de conciërge van dit huis, de pittige oude Elka Ostrovsky, gespeeld door Betty White

In deze aflevering heeft Joy een jonge date. De kans bestaat echter dat hij haar zoon is die ze ter adoptie heeft afgestaan toen ze nog een tiener was. Ze moet dit nader onderzoeken en probeert aan z'n DNA te komen. Ondertussen is Ella ook aan het daten. Ze heeft het telefoonnummer van drie aanbidders. Maar als het op bellen aankomt, laat Ella het afweten. Melanie biedt haar hulp aan. Victoria schijnt verslaafd te zijn aan het winkelen bij een groothandel. Ze blijft maar spullen kopen. Is er een andere reden dat ze daar vaak komt?

In deze aflevering hebben Joy, Melanie, Victoria en Elka dates voor elkaar gevonden. De avond begint veelbelovend, maar hun dates zijn niet helemaal wat ze ervan verwacht hadden. Victoria's date heeft borsten, en Melanie's date treurt nog steeds om z'n overleden vrouw. Joy's date is ingehuurd door Victoria en schijnt gezocht te zijn voor moord. Elka is de enige die een succesvolle avond heeft daar ze een huwelijksaanzoek krijgt.

In deze aflevering ontmoeten we Melanie's moeder, Victoria's vader, en Joy's moeder die een weekend blijven logeren in Cleveland. De meiden hebben hun handen vol aan hun ouders. Melanie's moeder is overbezorgd, Victoria's vader is een egoïstische toneelspeler, en Joy's moeder is de eeuwige criticus. Zullen ze eindelijk de moed vinden hen met hun gedrag te confronteren?

In deze aflevering organiseert de Rock and Roll Hall of fame in Cleveland een groot feest waarvoor beroemde zangers zijn uitgenodigd, zo ook een van Victoria's oude vlammen, rockzanger Johnny Revere. Dit is haar kans om wat zaken recht te zetten. Melanie's lievelingszangeres van vroeger Hailey Nash is ook op het feest, maar hun ontmoeting verloopt allesbehalve soepel.

In deze aflevering krijgt Victoria het aanbod van een Japans bedrijf om mee te werken aan een reclamespot. Ze is dolblij. Melanie wil een feestje houden om kennis te maken met hun buren. Op het feest ontmoeten ze buurman Rick die een column schrijft over Cleveland. Hij wil Melanie heel graag interviewen. Elka heeft haar haar veranderd omdat ze naar het seniorenbal gaat, maar is het wel een verbetering?

In deze aflevering loopt Melanie haar ex Anders tegen het lijf bij de voorstelling van haar dochter. Ze valt weer voor z'n avances. Anders bezoekt Melanie in Cleveland en vertelt haar dat hij en Kim uit elkaar zijn. Victoria en Joy ontdekken later dat Anders en Kim weer bij elkaar zijn. Ze bedenken een plan waarbij Melanie het dit keer uitmaakt. Max en Nick strijden om de gunst van Elka. Elka moet beslissen voor wie ze kiest.

In deze aflevering krijgt Victoria het verzoek van een buurjongen om te helpen bij de schoolvoorstelling van Romeo en Julia. Ze voelt zich gevleid en raakt zeer betrokken bij de opvoering. Melanie heeft een nieuwe vlam, Pete. Haar onbeschofte tienergedrag zet kwaad bloed bij haar vrienden, vooral bij Joy.

In deze aflevering krijgt Melanie bezoek van haar zoon. Ze wil graag weer een band met hem creëren en probeert met hem te praten, maar dit lukt niet echt. Dan leest ze de sms'jes in z'n mobiel en ontdekt dat hij gaat trouwen met ene Stephanie. Kan ze voorkomen dat hij een grote fout begaat? Victoria heeft een Emmy-nominatie gekregen en doet er alles aan om de prijs in de wacht te slepen, zelfs als ze moet veinzen dat ze een dodelijke ziekte heeft.

In deze aflevering raast er een tornado over Cleveland. Melanie, Joy en Victoria zoeken beschutting in de schuilkelder van Elka. Ze zijn verbaasd wat ze er aantreffen. Victoria baalt dat ze niet naar de Emmy-uitreiking kan. Melanie maakt zich zorgen over de toenemende gevoelens die ze voor Pete heeft, terwijl Joy vreest dat ze haar zoon nooit zal ontmoeten.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Hot in Cleveland

Hot in Cleveland

Genre
Regisseur
Jaar
2010
Taal
Engels
Studio
OUTtv
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
1 januari 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie