cover Jersey Shore

Jersey Shore (Seizoen 2)

Inbegrepen bij: Movies & Series
43 minuten
3
SD

Voor het tweede seizoen is de groep naar Miami getrokken waar Angelina met haar komst al snel voor drama zorgt. Ondertussen bevinden Ronnie en Sammi zich in een ongemakkelijke situatie na hun recente break-up.

Sammi probeert uit te zoeken wat Ronnie de vorige avond écht heeft gedaan, maar iedereen zwijgt. Wanneer Angelina Pauly's spel onderbreekt, zien we een kant die we nog niet kenden van de anders zo kalme Pauly D.

Angelina zet haar trots opzij en verontschuldigt zich tegenover de meisjes. The Situation, Vinny en Pauly D. maken het samen met enkele meisjes gezellig in de jacuzzi. Ondertussen is Ronnie nog steeds aan het rotzooien achter Sammi's rug.

De relatie van Sammi en Ronnie komt steeds meer onder druk te staan. De meisjes verzinnen een plan om Sammi duidelijk te maken wat Ronnie achter haar rug doet.

Sammi vindt de 'anonieme' brief. De MVP jongens proberen het met vier meisjes in één nacht.

De anonieme brief zorgt voor spanning tussen de meisjes. Dit resulteert in een complete cat fight. Snooki komt iets te weten over Vinny.

De groep probeert om te gaan met de gevolgen van het gevecht tussen de meisjes. Angelina date met Jose, een jongen die ze kent van de club. Jenni en Snooki hebben zelfgemaakte HazMat-pakken aangetrokken om de Smush Room te poetsen voor Snooki's date.

Vinny en Angelina worden samen in bed betrapt. Mike dreigt het nieuws aan Jose te vertellen. Vinny's familie komt op bezoek. Vinny en Pauly vinden de meisjes van hun dromen, maar iemands hart zal gebroken worden.

Het ziet er slecht uit voor Angelina wanneer haar huisgenoten ontdekken dat ze nog met Jose geslapen heeft nadat ze met Vinny betrapt werd. Maar dat is niet het enigste.

The Situation komt terug samen met zijn Canadese hottie die entertainment biedt aan het ganse huis. Angelina vertelt haar huisgenoten wat ze echt van hen denkt. Dit is de druppel die de emmer doet overlopen en Snooki wordt gek.

Vinny moet een keuze maken. Nu Angelina weg is, vindt Snooki dat het tijd is dat zij en J-WOWW de strijdbijl met Sammi begraven. Maar Snooki's blijdschap is van korte duur wanneer Mike zich vijandig opstelt tegenover haar.

Iedereen is kwaad op The Situation. Zijn huisgenoten werden door zijn toedoen uit de club gezet, hij zette het huis bijna in brand en faalde twee keer als wingman voor Pauly.

Pauly D en Vinny gaan voor de laatste keer uit met hun meisjes. Tijdens hun laatste avond in Miami hebben Sammi en Ronnie ruzie. JWoww zet Pauly D. en Mike tegen elkaar op. Dit zorgt voor een gespannen laatste avond.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Jersey Shore

Jersey Shore

Genre
Jaar
2010
Studio
IPS
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie