cover Jersey Shore

Jersey Shore (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
40 minuten
3
SD

Acht roommates verzamelen zich in Jersey Shore om een zomer vol opwinding te beleven. De zogenaamde "guidos" en "guidettes" gaan op ontdekking in hun nieuwe omgeving en komen maffe dingen te weten over hun kersverse kamergenoten.

De kamergenoten blijven feesten, waardoor sommigen in de problemen komen. Romantiek bloeit en de eerste confrontaties doen zich voor in het Jersey Shore-huis.

Ronnie is jaloers wanneer hij Sammi ziet flirten met een andere man. Ondertussen beslist een andere kamergenoot om het huis voorgoed te verlaten.

Na een nachtje feesten, moeten Pauly D en The Situation hun aandacht over verschillende meisjes verdelen. De huisgenoten geraken in een serieuze confrontatie verwikkeld die eindigt in mineur.

Snooki komt er terug bovenop. Ronnies familie komt op bezoek en Sammi doet haar best om een goede eerste indruk achter te laten. J-Woww geraakt in een gevecht in de club. Mike, Paul en Vinny versieren zoveel mogelijk meisjes.

Wanneer Mike de meisjes opnieuw uitnodigt in het huis, verliest The Situation zijn controle en Snooki geraakt verwikkeld in haar tweede gevecht van deze zomer. Ondertussen geraakt Ronnie zelf in de problemen waardoor zijn relatie met Sammi verwatert.

De kamergenoten trekken naar Atlantic City waar plezier uitdraait in razernij. Mike slaagt erin om Snookie en J-Woww tegen elkaar op te zetten. Een van de huisgenoten bekent dat ze ooit een eetstoornis heeft gehad.

De zomer loopt op zijn einde, maar het drama stopt niet. Pauly blijkt een stalker te hebben en iemand eindigt in de cel.

Ronnie is vrijgesproken en de jongens troosten Snooki nadat ze haar ex-vriendje tegen het lijf liep. De huisgenoten halen herinneringen boven van de afgelopen zomer. Maar de zomer is pas voorbij na een laatste duik in de jacuzzi.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Jersey Shore

Jersey Shore

Genre
Jaar
2009
Studio
IPS
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie