cover The Living And The Dead

The Living And The Dead (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
52 minuten | Engels
9
HD

Somerset 1894. Psycholoog Nathan Appleby keert na de dood van zijn moeder terug naar het familielandgoed. Om de boerderij te behouden zal het roer drastisch moeten worden omgegooid.

Nathan helpt een jongen die aan vreselijke hallucinaties lijdt. Zijn geloof in wetenschappelijke en rationele verklaringen begint te wankelen als hij zelf mysterieuze visioenen krijgt.

Een reeks angstige gebeurtenissen bedreigen de gewassen op de boerderij. Peter, een kwetsbare en gestoorde jonge dorpsbewoner krijgt de schuld en Nathan schiet hem te hulp.

Recente gebeurtenissen brengen Nathan aan het twijfelen over alles waarvoor hij staat. Hij is ervan overtuigd dat hij de mysteries kan ontrafelen. Charlotte verbergt een duister geheim.

Nathans toenemende obsessie met de geesten die Shepzoy bezoeken, eist zijn tol van Charlotte en de boerderij. Een spookachtig visioen brengt het werk aan de spoorlijn tot stilstand.

Nathan dreigt gek te worden en terwijl het verleden en de toekomst in een dramatische climax met elkaar in botsing komen, probeert Charlotte haar huwelijk en de boerderij te redden.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover The Living And The Dead

The Living And The Dead

Genre
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
BBC Worldwide
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles in-1-pakket Connect & Play Complete of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie