cover Rake

Rake (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
42 minuten | Engels
3
HD

Amerikaanse dramaserie over een advocaat die de meeste ambitieuze zaken aanneemt. Geplaagd door gokschulden, geldproblemen en zijn psychotische ex-vriendin neemt advocaat Keegan Deane de verdediging op zich van een beruchte seriemoordenaar die zijn bekentenis van tien jaar geleden terug wil nemen.

Amerikaanse dramaserie over een advocaat die de meeste ambitieuze zaken aanneemt. Keegan gebruikt de ceremonie van Scarlet en Ben om iemand het hof te maken. Ondertussen vertegenwoordigt hij drie jonge Amish mannen die een kerkganger aanvielen.

Amerikaanse dramaserie over een advocaat die de meeste ambitieuze zaken aanneemt. Keegan neemt de zaak van een moeder op zich die een zware gokverslaving heeft. Ondertussen probeert hij het goed te maken als skateboardlegende Tony Hawk door hem niet langer op een schoolevenement aanwezig zal zijn.

Amerikaanse dramaserie over een advocaat die de meeste ambitieuze zaken aanneemt. Na de dood van zijn vader vraagt Ben aan Keegan om de verdediging van een prominente figuur in Los Angeles over te nemen. De man wordt beschuldigd van moord en kannibalisme.

Amerikaanse dramaserie over een advocaat die de meeste ambitieuze zaken aanneemt. Keegan maakt misbruik van de echtscheiding van de rechter en de openbare aanklager wanneer hij een restauranteigenaar die van bigamie beschuldigd wordt, verdedigt. Ondertussen worden Scarlet en Ben geteisterd door professionele en persoonlijke problemen.

Amerikaanse dramaserie over een advocaat die de meeste ambitieuze zaken aanneemt. Een vrouw die meer informatie wil te weten komen over de rechtszaak van haar dochter, brengt de nacht door met een van de juryleden. Finn blijft met zijn leerkracht naar bed gaan ondanks de tegenkantingen van zijn ouders.

Amerikaanse dramaserie over een advocaat die de meeste ambitieuze zaken aanneemt. Keegan vertegenwoordigt een man die hem inspireerde om te stoppen met drinken. Ondertussen drukt Ben zijn stempel op het bedrijf van zijn vader. En Scarlet denkt eraan om openbare aanklager te worden.

Amerikaanse dramaserie over een advocaat die de meeste ambitieuze zaken aanneemt. Ben neemt het bedrijf van zijn vader over en neemt Keegan aan, die erin slaagt om zijn eerste zaak te winnen ook al was hij totaal onvoorbereid. Zijn nieuwe collega's reageren hierop echter niet zoals hij verwacht had. Ondertussen wil Leanne voor Keegan werken. En Bruce kan maar niet accepteren dat Maddy hun relatie verbroken heeft.

Amerikaanse dramaserie over een advocaat die de meeste ambitieuze zaken aanneemt. Keegan moet zijn nieuwe cliënte Holly Phillips verdedigen als zij haar echtgenoot vermoord zou hebben. Maar wanneer burgemeester Barzmann vermoord wordt, raakt Keegan plots zelf verdacht van moord. Ondertussen heeft Maddy genoeg van Bruces gestalk. En Ben en Scarlet maken ruzie.

Amerikaanse dramaserie over een advocaat die de meeste ambitieuze zaken aanneemt. Keegan verdedigt Jules, die de voormalige pooier van Mikki was en nu beschuldigt wordt van aanranding. Keegan vindt echter niemand die in het voordeel van Jules wil getuigen. Ondertussen raakt Scarlets campagne in het slop, valt Maddy Finns leerkracht aan en stelt David Potter Mikki een belangrijke vraag.

Amerikaanse dramaserie over een advocaat die de meeste ambitieuze zaken aanneemt. Keegan charmeert de ex-gouverneur van Californië, Mitch Markham, zodat deze financiele en politieke steun verleent aan Scarlets campagne. Ondertussen besluit Maddy haar ex-minnaar Glenn aan te nemen.

Amerikaanse dramaserie over een advocaat die de meeste ambitieuze zaken aanneemt. Nadat expliciete videobeelden van hem, zijn vrouw en zijn hond gestolen worden, wordt een dokter beschuldigd van dierenmishandeling. Keegan, die goed bevriend is met de man, neemt de zaak op zich. De campagnes van Scarlet en David komen in gevaar wanneer er persoonlijk informatie gelekt wordt. En Ben raakt betrokken in een federaal onderzoek.

Amerikaanse dramaserie over een advocaat die de meeste ambitieuze zaken aanneemt. Keegan moet een hoogst ongebruikelijke taktiek toepassen als hij de verdediging van een man en zijn moeder op zich neemt. Beiden beweren dezelfde moord gepleegd te hebben. Ondertussen ontdekt hij ook dat Mikki iemand aan de haak geslagen heeft die hij kent.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Rake

Rake

Genre
Jaar
2014
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie